CHP'Lİ VEKİL TARHAN, OTELİNDEKİ YEMEKTE CHP ÇAYIROVA İLE BULUŞTU

Dünya 14.04.2022 - 21:05, Güncelleme: 14.04.2022 - 21:26
 

CHP'Lİ VEKİL TARHAN, OTELİNDEKİ YEMEKTE CHP ÇAYIROVA İLE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Seçimden seçime ya da kongereden kongreye seçim bölgesi Gebze'ye gelmesi ile hem parti içinde hem de kamuyoyunda eleştirilerin odağında olan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca Bayramoğlunda kendsine ait olan otelinde geçtiğimiz hafta CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe yöneticileri ve Darıca Belediye Meclis üyelerini iftar yemeğinde ağırlamıştı.. 2023 genel seçimlerine giderken tekrar aday gösterilmek için seçim bölgesine gelişlerini sıklaştıran Tahsin tarhan, yine Bayramoğlu'ndaki otelinde, bu akşam da CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Kocaeli il başkan yardımcısı Baran Aydın, CHP Çayırova ilçe yöneticileri ve CHP'li Çayırova Belediye Meclis üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.. Tahsin Tarhan'ın önümüzdeki günlerde CHP Gebze ve Dilovası ilçe örgütleri ile yemekte buluşması beklenirken, Tarhan bu akşamki yemeği sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "CHP Çayırova İlçe Başkanlığımızın düzenlediği iftar yemeğinde yoldaşlarımızla bir araya geldik. Birlik ve paylaşma ayı olan Ramazan’ın herkese sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyor, bu akşam bizleri bir araya getiren başta İlçe Başkanımız Cihan Soyluçiçek ve emeği geçen herkese teşekkür ederim."  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Seçimden seçime ya da kongereden kongreye seçim bölgesi Gebze'ye gelmesi ile hem parti içinde hem de kamuyoyunda eleştirilerin odağında olan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca Bayramoğlunda kendsine ait olan otelinde geçtiğimiz hafta CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe yöneticileri ve Darıca Belediye Meclis üyelerini iftar yemeğinde ağırlamıştı..

2023 genel seçimlerine giderken tekrar aday gösterilmek için seçim bölgesine gelişlerini sıklaştıran Tahsin tarhan, yine Bayramoğlu'ndaki otelinde, bu akşam da CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Kocaeli il başkan yardımcısı Baran Aydın, CHP Çayırova ilçe yöneticileri ve CHP'li Çayırova Belediye Meclis üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi..

Tahsin Tarhan'ın önümüzdeki günlerde CHP Gebze ve Dilovası ilçe örgütleri ile yemekte buluşması beklenirken, Tarhan bu akşamki yemeği sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;

"CHP Çayırova İlçe Başkanlığımızın düzenlediği iftar yemeğinde yoldaşlarımızla bir araya geldik. Birlik ve paylaşma ayı olan Ramazan’ın herkese sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyor, bu akşam bizleri bir araya getiren başta İlçe Başkanımız Cihan Soyluçiçek ve emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Bir 17 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Çayırova
(15.04.2022 12:07 - #384)
Abidik gubidik adamdan, abidik gubidik işler
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.