CHP GEBZE'DEN HOŞAF EKMEK İKRAMI

Siyaset 19.03.2022 - 09:21, Güncelleme: 19.03.2022 - 09:21
 

CHP GEBZE'DEN HOŞAF EKMEK İKRAMI

KOCAELİ HABERİ
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeni ile CHP Gebze İlçe Örgütü, Gebze Kent Meydanında vatandaşlara, Çanakkale Savaşının simge yiyecekleri olan "hoşaf-ekmek" dağıtımında bulundu.. CHP Gebze'den yapılan açıklamada "İlçe Başkanımız Gökhan Orhan Kadın Kolları Başkanımız Yaşa Erdoğan ve Gençlik Kolları Başkanımız Doğa Mert Doğan İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte cuma namazı çıkışında şehitlerimizin anısına hoşaf ve ekmek katığı dağıtımı gerçekleştirdi. Çanakkale Zaferimiz kutlu, şehitlerimizin ruhu şad olsun." bilgisi paylaşıldı..  
KOCAELİ HABERİ

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeni ile CHP Gebze İlçe Örgütü, Gebze Kent Meydanında vatandaşlara, Çanakkale Savaşının simge yiyecekleri olan "hoşaf-ekmek" dağıtımında bulundu..

CHP Gebze'den yapılan açıklamada "İlçe Başkanımız Gökhan Orhan Kadın Kolları Başkanımız Yaşa Erdoğan ve Gençlik Kolları Başkanımız Doğa Mert Doğan İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte cuma namazı çıkışında şehitlerimizin anısına hoşaf ve ekmek katığı dağıtımı gerçekleştirdi. Çanakkale Zaferimiz kutlu, şehitlerimizin ruhu şad olsun." bilgisi paylaşıldı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.