KOCAELİ VE GEBZE BASINI İÇİN TREN KALKIYOR MİLLET İTTİFAKINA BİR İKİ

Güncel 19.03.2022 - 08:07, Güncelleme: 19.03.2022 - 08:43
 

KOCAELİ VE GEBZE BASINI İÇİN TREN KALKIYOR MİLLET İTTİFAKINA BİR İKİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Abi gazetecilik mesleğinde çeyrek yüzyılı aştım ama vallahi şimdiye kadar böylesini ne gördüm ne de duydum! Duyum kaynağımdan emin olmazsam ve de kendi kulağımla duymazsam vallahi de inanmam, billahi de inanmam..   Neymiş efendim; Millet İttifakı iktidar geliyormuş Gazeteciler Kılıçdaroğlu'na gidiyormuş Hadi daha açık yazayım; Kocaeli ve Gebze'den bir takım medya patronları, kendi aralarında konuşmuşlar ve "Ak Parti dönemi sona eriyor, Millet İttifakı geliyor. Şimdiden bir selam verip merhaba diyelim" saiki ile Millet İttifakının olası Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeye gitmeyi düşünmüşler.. Sayıları bir iki derken, Angaraya götürülecek olan basın heyetini en fazla 4 veya 5'e tamamlamak için görüşmelerde de bulunmuşlar.. Fazla polemiğe ve spekulasyona mahal vermemesi için bu tezcanlı heyet için isimler yazmıyorum.. Lakin içlerinde her partiden isimlerin olduğu bu tezcanlı heyetin, Millet İttifakının olası Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeleri için yardım talep edecekleri ve Angarada mihmandarlığına ihtiyaç duyacakları kişinin, CHP Kocaeli'nin bu tür işleri seven milletvekili Tahsin Tarhan olabileceğini tahmin ediyorum.. Hem bu sayede Tahsin Tarhan'da, Genel başkanının gözüne girmiş olacak, "Bak Kocaeli ve Gebze'de basın benim arkamda. Bakın şlimdiden sizin ayağınıza nasıl getirdim" gibilerinden.. Eeeee..şimdi birileri diyecek ki "ne var canım bunda" diye.. Çok şey var çokkkk.. Hele hele bizim gazetecilik mesleği ve etiği açısından çok şey var.. Yahu size ne hangi partinin iktidara gelip gelmeyeceğinden? Siz mesleğinizi iyi yaptıktan sonra bizler hancı, siyasi partiler yolcu.. Değer mi gidip Angaralarda onların gapısı ögünde iki büklüm görüşme anını beklemeye? Hem ne malum, Ak Partinin iktidardan gideceği? Bak onlar aynı masanın etrafında oturmak için iki sene plan yaptılar.. Erdoğan'ın bir seçim ganunu hamlesi ile iki dakikada dağılmaya başladılar..  Bu konuda daha yazacak ve döşenecek çok şey var ama hadi neyse.. Yine de ağabeylik bizde kalsın.. Görünen o ki; Her dönemde olduğu gibi Millet İttifakı iktidarına muhaliflik yapmak da yine bizim kafada olanlara kalacak...
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Abi gazetecilik mesleğinde çeyrek yüzyılı aştım ama vallahi şimdiye kadar böylesini ne gördüm ne de duydum! Duyum kaynağımdan emin olmazsam ve de kendi kulağımla duymazsam vallahi de inanmam, billahi de inanmam..  

Neymiş efendim;
Millet İttifakı iktidar geliyormuş
Gazeteciler Kılıçdaroğlu'na gidiyormuş

Hadi daha açık yazayım;
Kocaeli ve Gebze'den bir takım medya patronları, kendi aralarında konuşmuşlar ve "Ak Parti dönemi sona eriyor, Millet İttifakı geliyor. Şimdiden bir selam verip merhaba diyelim" saiki ile Millet İttifakının olası Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeye gitmeyi düşünmüşler..

Sayıları bir iki derken, Angaraya götürülecek olan basın heyetini en fazla 4 veya 5'e tamamlamak için görüşmelerde de bulunmuşlar..
Fazla polemiğe ve spekulasyona mahal vermemesi için bu tezcanlı heyet için isimler yazmıyorum..
Lakin içlerinde her partiden isimlerin olduğu bu tezcanlı heyetin, Millet İttifakının olası Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeleri için yardım talep edecekleri ve Angarada mihmandarlığına ihtiyaç duyacakları kişinin, CHP Kocaeli'nin bu tür işleri seven milletvekili Tahsin Tarhan olabileceğini tahmin ediyorum..

Hem bu sayede Tahsin Tarhan'da, Genel başkanının gözüne girmiş olacak, "Bak Kocaeli ve Gebze'de basın benim arkamda. Bakın şlimdiden sizin ayağınıza nasıl getirdim" gibilerinden..

Eeeee..şimdi birileri diyecek ki "ne var canım bunda" diye..
Çok şey var çokkkk..
Hele hele bizim gazetecilik mesleği ve etiği açısından çok şey var..

Yahu size ne hangi partinin iktidara gelip gelmeyeceğinden?
Siz mesleğinizi iyi yaptıktan sonra bizler hancı, siyasi partiler yolcu..
Değer mi gidip Angaralarda onların gapısı ögünde iki büklüm görüşme anını beklemeye?

Hem ne malum, Ak Partinin iktidardan gideceği?
Bak onlar aynı masanın etrafında oturmak için iki sene plan yaptılar..
Erdoğan'ın bir seçim ganunu hamlesi ile iki dakikada dağılmaya başladılar.. 

Bu konuda daha yazacak ve döşenecek çok şey var ama hadi neyse..
Yine de ağabeylik bizde kalsın..

Görünen o ki;
Her dönemde olduğu gibi Millet İttifakı iktidarına muhaliflik yapmak da yine bizim kafada olanlara kalacak...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.