İŞTE DİLOVASI HASTANE YOLU'NDA SON DURUM

Gündem 19.05.2024 - 12:14, Güncelleme: 19.05.2024 - 13:38
 

İŞTE DİLOVASI HASTANE YOLU'NDA SON DURUM

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir, Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yolunda şu ana dek 20 kirişin montajını gerçekleştirdi. Dilovası Hastane yolu inşasında ilerleme yüzde 62 olarak açıklandı.. Son olarak Yeşilova-Solaklar Köprülü Kavşağı’nı tamamlayarak Kandıra yolundaki trafik akışını kesintisiz hale getiren Büyükşehir, diğer ilçelerde de trafiğin tıkanan damarlarını yeni köprüler ve yollar ile açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak “Dilovası Hastane Yolu Viyadük Yapım Projesi’nde” üretimi tamamlanan 60 öngerilmeli kirişin montajına başlandı. Kurulan launcher vinç sayesinde şu ana kadar 20 adet kirişin montajı tamamlandı. HASTANEYE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK Projenin hayata geçmesiyle Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşım daha güvenli ve konforlu hale gelecek. Buna göre 935 metrelik 1x1 yol ve devamındaki 212 metre uzunluğundaki 6 açıklıklı 7 ayaklı köprü tamamlandığında hasta ve yakınları, İstiklal Caddesi üzerinden hastaneye daha kısa sürede ulaşacak.  İlçe köyleri ile birlikte Mimar Sinan ve Orhangazi mahallelerinde yaşayan vatandaşların hastaneye ulaşımını kolaylaştıracak projede şu an yüzde 62 ilerleme kaydedildi.
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir, Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yolunda şu ana dek 20 kirişin montajını gerçekleştirdi. Dilovası Hastane yolu inşasında ilerleme yüzde 62 olarak açıklandı..

Son olarak Yeşilova-Solaklar Köprülü Kavşağı’nı tamamlayarak Kandıra yolundaki trafik akışını kesintisiz hale getiren Büyükşehir, diğer ilçelerde de trafiğin tıkanan damarlarını yeni köprüler ve yollar ile açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak “Dilovası Hastane Yolu Viyadük Yapım Projesi’nde” üretimi tamamlanan 60 öngerilmeli kirişin montajına başlandı. Kurulan launcher vinç sayesinde şu ana kadar 20 adet kirişin montajı tamamlandı.

HASTANEYE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK
Projenin hayata geçmesiyle Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşım daha güvenli ve konforlu hale gelecek. Buna göre 935 metrelik 1x1 yol ve devamındaki 212 metre uzunluğundaki 6 açıklıklı 7 ayaklı köprü tamamlandığında hasta ve yakınları, İstiklal Caddesi üzerinden hastaneye daha kısa sürede ulaşacak.  İlçe köyleri ile birlikte Mimar Sinan ve Orhangazi mahallelerinde yaşayan vatandaşların hastaneye ulaşımını kolaylaştıracak projede şu an yüzde 62 ilerleme kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.