CHP GEBZE BAŞKANI GÖKHAN ORHAN ARI GİBİ

Siyaset 28.07.2022 - 07:48, Güncelleme: 28.07.2022 - 07:48
 

CHP GEBZE BAŞKANI GÖKHAN ORHAN ARI GİBİ

KOCAELİ HABERİ
'Arı gibi çalışmak' sözünün kanıtı, bir arının güneşin doğuşundan batışına kadar 4 bin çiçekten bal özü toplamasıdır. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ın arı gibi çalışması ise gün ışığından başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar siyasetin yapılacağı her alanda olmasıdır.. Gün içinde mahallelerde evlere ve köylerde muhtarlar ile kahvelere ziyaret gerçekleştiren Gökhan Orhan fabrikaları, işçileri ve STK'ları da kapı kapı dolaşmayı ihmal etmiyor.   Başkan Orhan geçtiğimiz gün CHP Gebze İlçe binasında İlçe yöneticileri, CHP'li Gebze Belediye meclis üyeleri ve CHP gebze mahalle birim başkanları ile bir toplantı gerçekleştirerek, sokak çalışmaları ve öbek çalışmaları hakkında planlamalar yaptı..
KOCAELİ HABERİ

'Arı gibi çalışmak' sözünün kanıtı, bir arının güneşin doğuşundan batışına kadar 4 bin çiçekten bal özü toplamasıdır. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ın arı gibi çalışması ise gün ışığından başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar siyasetin yapılacağı her alanda olmasıdır..

Gün içinde mahallelerde evlere ve köylerde muhtarlar ile kahvelere ziyaret gerçekleştiren Gökhan Orhan fabrikaları, işçileri ve STK'ları da kapı kapı dolaşmayı ihmal etmiyor.  

Başkan Orhan geçtiğimiz gün CHP Gebze İlçe binasında İlçe yöneticileri, CHP'li Gebze Belediye meclis üyeleri ve CHP gebze mahalle birim başkanları ile bir toplantı gerçekleştirerek, sokak çalışmaları ve öbek çalışmaları hakkında planlamalar yaptı..

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve yol görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.