BÜYÜKGÖZ HEMŞERİLERİNE GİTTİ

İlçeler 28.02.2024 - 13:35, Güncelleme: 28.02.2024 - 13:35
 

BÜYÜKGÖZ HEMŞERİLERİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Aslen Erzurumlu olan Gebze Belediye Başkanı ve başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Oltulu hemşerilerini derneklerinde ziyaret etti. Büyükgöz burad yaptığı konuşmada  “Gebze’miz, hepimizin ortak paydası. Güzide Gebze’mizi Türkiye Yüzyılına taşıyacak nice eser ve projeyi siz kıymetli hemşerilerimizin desteğiyle hayata geçireceğiz inşallah” dedi Zinnur Büyükgöz, Erzurum Oltulular Derneğinden sonra Gebze’de faaliyette bulunan Artvinliler Derneği,  Balkan Türkleri Derneği’ne de misafir oldu. GEBZE TÜRKİYE’NİN BİR MOZAİĞİ AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, skm ve ilçe teşkilat yöneticileriyle birlikte dernek yöneticilerini ve üyelerini dernek binalarında ziyaret eden Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Ülkemizin bir anlamda kültürel mozaiği olan Gebze’mizi var eden her bir değer her bir hemşerimiz bizim için çok değerli. Doyduğumuz, ailelerimizle ve sevdiklerimiz hayatımızı geçirdiğimiz Gebze’miz, hepimizin ortak paydası. YÜZYILA BİRLİKTE HAZIRLAYACAĞIZ Ne mutlu bize ki Gebze gibi güzide ve özel ilçede yaşıyoruz. Güzide Gebze’mizi Türkiye Yüzyılına taşıyacak nice eser ve projeyi siz kıymetli hemşerilerimizin desteğiyle hayata geçireceğiz inşallah. Bu güzel konuk severliğinizden ötürü bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Adayı Büyükgöz’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren hemşeri derneklerinin yöneticileri de kendisine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.
KOCAELİ HABERİ

Aslen Erzurumlu olan Gebze Belediye Başkanı ve başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Oltulu hemşerilerini derneklerinde ziyaret etti. Büyükgöz burad yaptığı konuşmada  “Gebze’miz, hepimizin ortak paydası. Güzide Gebze’mizi Türkiye Yüzyılına taşıyacak nice eser ve projeyi siz kıymetli hemşerilerimizin desteğiyle hayata geçireceğiz inşallah” dedi

Zinnur Büyükgöz, Erzurum Oltulular Derneğinden sonra Gebze’de faaliyette bulunan Artvinliler Derneği,  Balkan Türkleri Derneği’ne de misafir oldu.

GEBZE TÜRKİYE’NİN BİR MOZAİĞİ
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, skm ve ilçe teşkilat yöneticileriyle birlikte dernek yöneticilerini ve üyelerini dernek binalarında ziyaret eden Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Ülkemizin bir anlamda kültürel mozaiği olan Gebze’mizi var eden her bir değer her bir hemşerimiz bizim için çok değerli. Doyduğumuz, ailelerimizle ve sevdiklerimiz hayatımızı geçirdiğimiz Gebze’miz, hepimizin ortak paydası.

YÜZYILA BİRLİKTE HAZIRLAYACAĞIZ
Ne mutlu bize ki Gebze gibi güzide ve özel ilçede yaşıyoruz. Güzide Gebze’mizi Türkiye Yüzyılına taşıyacak nice eser ve projeyi siz kıymetli hemşerilerimizin desteğiyle hayata geçireceğiz inşallah. Bu güzel konuk severliğinizden ötürü bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Adayı Büyükgöz’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren hemşeri derneklerinin yöneticileri de kendisine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.