İMAMOĞLU: ''SEÇİM YAPMAYALIM O ZAMAN!''

Siyaset 28.02.2024 - 12:24, Güncelleme: 28.02.2024 - 12:26
 

İMAMOĞLU: ''SEÇİM YAPMAYALIM O ZAMAN!''

KOCAELİ HABERİ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Bugün İstanbul'un hizmet alması için farklı görüşleri olanlar var. Ne diyorlar; 'İlla hükümetle belediye aynı partiden olmalıymış'. Bak sen. Seçim yapmayalım o zaman" sözlerini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1912 yılında inşa edilen ve İBB tarafından restore edilen Bulgur Palas'ın açılışında konuştu. İşte İmamoğlu'nun o sözleri: "Bugün İstanbul'un hizmet alması için farklı görüşleri olanlar var. Ne diyorlar; 'İlla hükümetle belediye aynı partiden olmalıymış'. Bak sen. Seçim yapmayalım o zaman. Muhtarlar gitsin otursun evinde. İstiyor ki; her şeyi ona teslim edelim. Neyse biz onu yavaş yavaş emekli etmeye hazırlanıyoruz. Demokrasiye inancını kaybetmiş insanlara demokrasiyi en güçlü şekilde hatırlatacağız."
KOCAELİ HABERİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Bugün İstanbul'un hizmet alması için farklı görüşleri olanlar var. Ne diyorlar; 'İlla hükümetle belediye aynı partiden olmalıymış'. Bak sen. Seçim yapmayalım o zaman" sözlerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1912 yılında inşa edilen ve İBB tarafından restore edilen Bulgur Palas'ın açılışında konuştu.

İşte İmamoğlu'nun o sözleri:

"Bugün İstanbul'un hizmet alması için farklı görüşleri olanlar var. Ne diyorlar; 'İlla hükümetle belediye aynı partiden olmalıymış'. Bak sen. Seçim yapmayalım o zaman. Muhtarlar gitsin otursun evinde.

İstiyor ki; her şeyi ona teslim edelim. Neyse biz onu yavaş yavaş emekli etmeye hazırlanıyoruz.

Demokrasiye inancını kaybetmiş insanlara demokrasiyi en güçlü şekilde hatırlatacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.