BAKAN ŞİMŞEK'TEN KDV AÇIKLAMASI

Ekonomi 27.04.2024 - 12:25, Güncelleme: 27.04.2024 - 12:25
 

BAKAN ŞİMŞEK'TEN KDV AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden işletmelerin vatandaştan aldığı KDV’nin doğru belgelendirilmesi için düzenleme yapıldığını bildirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığının, gıdadaki KDV istismarının önüne geçmek ve bu konudaki tereddütleri gidermek için yaptığı düzenlemeyle lokantalar ve kafeler sattığı yiyecek ve içecekte de KDV'yi yüzde 10 olarak hesaplayacak. Konuyla ilgii sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,"KDV artışı yapılmadı! İşletmelerin vatandaştan aldığı KDV’nin doğru belgelendirilmesi için düzenleme yapıldı. Bu konuda hassasiyet gösteren ve bizlere bilgi veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden işletmelerin vatandaştan aldığı KDV’nin doğru belgelendirilmesi için düzenleme yapıldığını bildirdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığının, gıdadaki KDV istismarının önüne geçmek ve bu konudaki tereddütleri gidermek için yaptığı düzenlemeyle lokantalar ve kafeler sattığı yiyecek ve içecekte de KDV'yi yüzde 10 olarak hesaplayacak.

Konuyla ilgii sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,"KDV artışı yapılmadı! İşletmelerin vatandaştan aldığı KDV’nin doğru belgelendirilmesi için düzenleme yapıldı. Bu konuda hassasiyet gösteren ve bizlere bilgi veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.