ANAPALI, GEBZE KERVANSARAI İÇİN VALİ YAVUZ'A ÇAĞRIDA BULUNDU

İlçeler 17.02.2024 - 21:43, Güncelleme: 17.02.2024 - 21:43
 

ANAPALI, GEBZE KERVANSARAI İÇİN VALİ YAVUZ'A ÇAĞRIDA BULUNDU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Tarihçi yazar Ahmet Anapalı, Gebze Çoban Mustaf Paşa Kervansarayının kapatılan bölümünün fotopğrafını X sosyal medya sayfasından "Şu an bir ahır kapısını değil 500 yıllk Kanuni’den kalma Gebze Çoban Paşa Kervansarayınn esnaf tarafından işgal edilmiş ve çimento ile bozulmş kapısını görüyorsunuz Gebze Belediyesinin ve başkanının burayı kurtarmak gibi niyeti yok Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ağabey beri siz düzeltin" sözleri ile paylaştı ve Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u da etiketledi.. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'da yine bu çağrıya sosyal medyadan "Değerli Hocam,Valiliğimizin desteği ile Gebze Belediyemizle birlikte bir çok tarihi eseri restore ettiğimiz gibi en kıymetlilerimiz arasında bulunan Çoban Mustafa Paşa Camiinde de çalışma yapmak için projelerimiz hazır. Kamulaştırma dahil düzenleme yapılacak." sözleri ile yayınladı..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Tarihçi yazar Ahmet Anapalı, Gebze Çoban Mustaf Paşa Kervansarayının kapatılan bölümünün fotopğrafını X sosyal medya sayfasından "Şu an bir ahır kapısını değil 500 yıllk Kanuni’den kalma Gebze Çoban Paşa Kervansarayınn esnaf tarafından işgal edilmiş ve çimento ile bozulmş kapısını görüyorsunuz Gebze Belediyesinin ve başkanının burayı kurtarmak gibi niyeti yok Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ağabey beri siz düzeltin" sözleri ile paylaştı ve Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u da etiketledi..

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'da yine bu çağrıya sosyal medyadan "Değerli Hocam,Valiliğimizin desteği ile Gebze Belediyemizle birlikte bir çok tarihi eseri restore ettiğimiz gibi en kıymetlilerimiz arasında bulunan Çoban Mustafa Paşa Camiinde de çalışma yapmak için projelerimiz hazır. Kamulaştırma dahil düzenleme yapılacak." sözleri ile yayınladı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.