AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI YEMEKTE BULUŞTU; Gebze İlçe Başkanı Recep kaya niçin yoktu?

Siyaset 19.11.2022 - 11:56, Güncelleme: 19.11.2022 - 11:56
 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI YEMEKTE BULUŞTU; Gebze İlçe Başkanı Recep kaya niçin yoktu?

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İlçe Başkanları dün akşam Darıca'da yemekte buluştular. Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya İstanbul'da bulunma mazareti dolayısı ile yemeğe katılamadı.. Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın da aralarında olduğu 11 Ak Partili ilçe başkanı dün akşam Darıca'da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldiler. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'da kısa bir süreliğine katılım sağlayarak Darıca'ya gelen ilçe başkanları ile sohbet etti.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın yer almadığı akşam yemeğini sosyal medyadan paylaşan Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay "Kocaeli’mizin ilçelerinde davamızın bayrağını şerefle dalgalandıran, partimizi gururla temsil eden kıymetli ilçe başkanlarımız ile bir araya geldik. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İlçe Başkanları dün akşam Darıca'da yemekte buluştular. Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya İstanbul'da bulunma mazareti dolayısı ile yemeğe katılamadı..

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın da aralarında olduğu 11 Ak Partili ilçe başkanı dün akşam Darıca'da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldiler. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'da kısa bir süreliğine katılım sağlayarak Darıca'ya gelen ilçe başkanları ile sohbet etti..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın yer almadığı akşam yemeğini sosyal medyadan paylaşan Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay "Kocaeli’mizin ilçelerinde davamızın bayrağını şerefle dalgalandıran, partimizi gururla temsil eden kıymetli ilçe başkanlarımız ile bir araya geldik. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.