YRP DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OĞUZ'A GEBZE'DEN DESTEK GİTTİ

Siyaset 13.01.2024 - 09:37, Güncelleme: 13.01.2024 - 09:37
 

YRP DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OĞUZ'A GEBZE'DEN DESTEK GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Dilovası Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Oğuz'a Gebze'den destek gitti.. Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığının, Meclis Üyeliği başvurusu programına, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve ilçe başkan Yardımcısı Nihat Gülmüş'de katılım sağladı.. Yeniden Refah Partisi Dilovası bu katılımı sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanımız Sn.Engin Kılıç Hatibimiz ve Orhangazi mahalle muhtarı Ebubekir Özavcı 'nın katılımları ile gerçekleşen Meclis Üyeliği Aday adayı başvuru Tanıtım programımızda Belediye Başkan adayımız Sn. Ercan Oğuz açılış konuşmasını yaptı. Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığımıza Meclis Üyeliği başvurusu yapan Siyasi İşler Başkanımız Ümit Seydaoğlu ve desteklemek için gelen ailesine hayırlı olsun diyor kendilerine teşekkür ediyoruz."
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Dilovası Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Oğuz'a Gebze'den destek gitti..

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığının, Meclis Üyeliği başvurusu programına, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve ilçe başkan Yardımcısı Nihat Gülmüş'de katılım sağladı..

Yeniden Refah Partisi Dilovası bu katılımı sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;

"Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanımız Sn.Engin Kılıç Hatibimiz ve Orhangazi mahalle muhtarı Ebubekir Özavcı 'nın katılımları ile gerçekleşen Meclis Üyeliği Aday adayı başvuru Tanıtım programımızda Belediye Başkan adayımız Sn. Ercan Oğuz açılış konuşmasını yaptı. Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığımıza Meclis Üyeliği başvurusu yapan Siyasi İşler Başkanımız Ümit Seydaoğlu ve desteklemek için gelen ailesine hayırlı olsun diyor kendilerine teşekkür ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.