Yeni haftaya dikkat! Sağanak yağışlar geliyor

Güncel 18.09.2022 - 23:58, Güncelleme: 18.09.2022 - 23:58
 

Yeni haftaya dikkat! Sağanak yağışlar geliyor

kocaeli haberi
Meteoroloji'nin son verilerine göre ülkemizde yeni hafta boyunca tüm yurtta aralıklarla yağış görülecek. Hava sıcaklıklarının yarın Marmara, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyinden başlayarak kademeli düşmesi, hafta ortasından itibaren de yağışlarla birlikte sıcaklıkların tüm yurtta hissedilir derecede azalması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Orta Toroslar çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada beklenen hava durumu raporunu yayınladı. Yeni hafta boyunca tüm yurtta aralıklarla yağış görülecek. Hava sıcaklıkları ise kademeli olarak düşecek. MARMARA Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Bursa, Sakarya ve Yalova'nın doğu, Bilecik'in kuzey çevrelerinin kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor. EDİRNE 12°C, 23°C Parçalı bulutlu İSTANBUL 17°C, 22°C Parçalı bulutlu KIRKLARELİ 11°C, 20°C Parçalı bulutlu KOCAELİ 15°C, 28°C Parçalı bulutlu
kocaeli haberi

Meteoroloji'nin son verilerine göre ülkemizde yeni hafta boyunca tüm yurtta aralıklarla yağış görülecek. Hava sıcaklıklarının yarın Marmara, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyinden başlayarak kademeli düşmesi, hafta ortasından itibaren de yağışlarla birlikte sıcaklıkların tüm yurtta hissedilir derecede azalması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Orta Toroslar çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada beklenen hava durumu raporunu yayınladı. Yeni hafta boyunca tüm yurtta aralıklarla yağış görülecek. Hava sıcaklıkları ise kademeli olarak düşecek.

MARMARA

Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Bursa, Sakarya ve Yalova'nın doğu, Bilecik'in kuzey çevrelerinin kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

EDİRNE 12°C, 23°C Parçalı bulutlu
İSTANBUL 17°C, 22°C Parçalı bulutlu
KIRKLARELİ 11°C, 20°C Parçalı bulutlu
KOCAELİ 15°C, 28°C Parçalı bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.