ZİNNUR BÜYÜKGÖZ SİYASİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Siyaset 16.05.2024 - 21:03, Güncelleme: 16.05.2024 - 21:03
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ SİYASİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ikinci kez Gebze Belediye Başkanlığına seçilen Zinnur Büyükgöz partisi ile birlikte siyasi çalışmalarını sürdürmye edevam ediyor.. Başkan Büyükgöz bugün Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında katıldığı siyasi toplantıyı sosyal medyadan "İlçe Başkanımız Recep Kaya ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Habibe Çırak ile birlikte İlçe Kadın Kolları Yönetim ve Mahalle Başkanları Toplantısı'na katıldık." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ikinci kez Gebze Belediye Başkanlığına seçilen Zinnur Büyükgöz partisi ile birlikte siyasi çalışmalarını sürdürmye edevam ediyor..

Başkan Büyükgöz bugün Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında katıldığı siyasi toplantıyı sosyal medyadan "İlçe Başkanımız Recep Kaya ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Habibe Çırak ile birlikte İlçe Kadın Kolları Yönetim ve Mahalle Başkanları Toplantısı'na katıldık." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.