YAHYA KAPTAN DİLOVASI'NDA ANILDI

Güncel 08.01.2024 - 14:45, Güncelleme: 08.01.2024 - 14:45
 

YAHYA KAPTAN DİLOVASI'NDA ANILDI

KOCAELİ HABERİ
İşgal kuvvetleri tarafından Tavşancıl köyünde hunharca katledilen Milli Mücadele kahramanız Yahya Kaptan ölümünün 104. yılında, Dilovası Ercan Dalkılıç Kültür merkezinde düzenlenen anma programında rahmetle anıldı.. Yahya Kaptan'ı vefatının 104. yılı için Tavşancıl'da düzenlenen anma programı başta Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Dilovası kaymakamı Metin Kubilay, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir ve ilçe protokolü olmak üzere çok sayıda vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi. Anma programında konuşan Vali Seddar Yavuz ve diğer konuşmacılar başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla yad ettiler.
KOCAELİ HABERİ

İşgal kuvvetleri tarafından Tavşancıl köyünde hunharca katledilen Milli Mücadele kahramanız Yahya Kaptan ölümünün 104. yılında, Dilovası Ercan Dalkılıç Kültür merkezinde düzenlenen anma programında rahmetle anıldı..

Yahya Kaptan'ı vefatının 104. yılı için Tavşancıl'da düzenlenen anma programı başta Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Dilovası kaymakamı Metin Kubilay, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir ve ilçe protokolü olmak üzere çok sayıda vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Anma programında konuşan Vali Seddar Yavuz ve diğer konuşmacılar başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla yad ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.