X (twitter) Çöktü!

Dünya 21.12.2023 - 09:18, Güncelleme: 21.12.2023 - 09:18
 

X (twitter) Çöktü!

KOCAELİ HABERİ
Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan X'e erişim sağlanamıyor. Sorunun dünya çapında olduğu öğrenildi.  Dünyanın en çok kullanılan medya platformlarından biri olan X'te (twitter) dünya çapında erişim sorunu yaşanıyor. Downdetector sitesi, onlarca ülkede kullanıcıların X'e erişim sağlayamadığını aktardı. Dünya çapında internet erişimini takip eden Downdetector, X Pro'nun da küresel çapta aynı sorunu yaşadığını belirtti.   
KOCAELİ HABERİ

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan X'e erişim sağlanamıyor. Sorunun dünya çapında olduğu öğrenildi. 

Dünyanın en çok kullanılan medya platformlarından biri olan X'te (twitter) dünya çapında erişim sorunu yaşanıyor. Downdetector sitesi, onlarca ülkede kullanıcıların X'e erişim sağlayamadığını aktardı.

Dünya çapında internet erişimini takip eden Downdetector, X Pro'nun da küresel çapta aynı sorunu yaşadığını belirtti. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.