AK PARTİLİLİLERDEN CHP MECLİS ÜYESİ BARAN AYDIN'A ZİYARET

Siyaset 03.05.2024 - 22:15, Güncelleme: 03.05.2024 - 22:15
 

AK PARTİLİLİLERDEN CHP MECLİS ÜYESİ BARAN AYDIN'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze Bölgesinin tanınmış isimlerinden Çayırova belediyesi eski başkanı Yaşar Alkan ve Gebze Belediyesi eski meclis üyeleri  Yüksel Yaylak ile İbrahim Çiçek bugün CHP Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclsi üyesi Baran Aydın'a iş yerinde özel bir ziyaret gerçekleştirdiler.. Baran Aydın çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Ziyaretleri ve hoş sohbetleriyle bizleri ziyadesi ile mutlu eden kıymetli büyüklerim kanaat önderlerimizden sayın İbrahim Çiçek'e, önceki dönemlerden Çayırova Belediye Başkanımız sayın Yaşar Alkan'a ve Gebzeli iş insanı Yüksel Yaylak'a teşekkürü canı gönülden borç bilirim." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze Bölgesinin tanınmış isimlerinden Çayırova belediyesi eski başkanı Yaşar Alkan ve Gebze Belediyesi eski meclis üyeleri  Yüksel Yaylak ile İbrahim Çiçek bugün CHP Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclsi üyesi Baran Aydın'a iş yerinde özel bir ziyaret gerçekleştirdiler..

Baran Aydın çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Ziyaretleri ve hoş sohbetleriyle bizleri ziyadesi ile mutlu eden kıymetli büyüklerim kanaat önderlerimizden sayın İbrahim Çiçek'e, önceki dönemlerden Çayırova Belediye Başkanımız sayın Yaşar Alkan'a ve Gebzeli iş insanı Yüksel Yaylak'a teşekkürü canı gönülden borç bilirim." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.