TÜRKİYE UEFA'DAKİ YERİNİ GARANTİLEDİ

Spor 19.04.2024 - 10:29, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:29
 

TÜRKİYE UEFA'DAKİ YERİNİ GARANTİLEDİ

KOCAELİ HABERİ
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde eşleştiği Olympiakos'a elenmesi ile birlikte ülkemizi Avrupa'da temsil eden bir takım kalmadı. Öte yandan Türkiye'nin UEFA Ülke Puanı sıralamasında bu sezon topladığı puanlar neticesinde 9. olması netleşti. Önceki yıla göre 3 basamak birden yükselen Türkiye, sıralamada ilk 10 ülke arasında yer almayı garantiledi. Çekya ekibi Viktoria Plzen'nin Avrupa'ya veda etmesi sonrasında Avrupa'da Çekya temsilcisi kalmadı.  TÜRKİYE 9. SIRAYI GARANTİLEDİ  NTV Spor'un haberine göre Türkiye, UEFA Ülke Puanı'nda sezonu 9. sırada bitirmeyi garantiledi.  2024/2025 SEZONU ŞAMPİYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE  Süper Lig 2024-25 sezonu şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak. Lig ikincisi ise gruplara kalabilmek için 2 eleme turu oynayacak.
KOCAELİ HABERİ

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde eşleştiği Olympiakos'a elenmesi ile birlikte ülkemizi Avrupa'da temsil eden bir takım kalmadı. Öte yandan Türkiye'nin UEFA Ülke Puanı sıralamasında bu sezon topladığı puanlar neticesinde 9. olması netleşti.

Önceki yıla göre 3 basamak birden yükselen Türkiye, sıralamada ilk 10 ülke arasında yer almayı garantiledi.

Çekya ekibi Viktoria Plzen'nin Avrupa'ya veda etmesi sonrasında Avrupa'da Çekya temsilcisi kalmadı. 

TÜRKİYE 9. SIRAYI GARANTİLEDİ 

NTV Spor'un haberine göre Türkiye, UEFA Ülke Puanı'nda sezonu 9. sırada bitirmeyi garantiledi. 

2024/2025 SEZONU ŞAMPİYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 

Süper Lig 2024-25 sezonu şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak. Lig ikincisi ise gruplara kalabilmek için 2 eleme turu oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.