CHP KOCAELİ 1 MAYIS İÇİN TAM KADRO SAHADAYDI

Siyaset 01.05.2024 - 15:15, Güncelleme: 01.05.2024 - 15:15
 

CHP KOCAELİ 1 MAYIS İÇİN TAM KADRO SAHADAYDI

KOCAELİ HABERİ
1 Mayıs İşçi Bayramı için İzmit’te gerçekleştirilen kutlamalara CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, CHP Kocaeli milletvekilleri ve CHP'li ilçe belediye başkanları da katılım sağladılar.. İzmit'te gerçekleştirilen 1 Mayıs İşçi Bayramı, sendikalar, STK’lar ve siyasi partilerin yoğun katılımıyla kutlandı. Belediye İş Hanı önünde başlayan yürüyüşlere CHP Kocaeli İl Örgütü de tam kadro katılım sağladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen kutlamalardaki coşku dikkatlerden kaçmadı.. 
KOCAELİ HABERİ

1 Mayıs İşçi Bayramı için İzmit’te gerçekleştirilen kutlamalara CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, CHP Kocaeli milletvekilleri ve CHP'li ilçe belediye başkanları da katılım sağladılar..

İzmit'te gerçekleştirilen 1 Mayıs İşçi Bayramı, sendikalar, STK’lar ve siyasi partilerin yoğun katılımıyla kutlandı. Belediye İş Hanı önünde başlayan yürüyüşlere CHP Kocaeli İl Örgütü de tam kadro katılım sağladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen kutlamalardaki coşku dikkatlerden kaçmadı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.