KARAOSMANOĞLU GEBZE BÖLGESİNE ÇIKARMA YAPTI

Siyaset 01.05.2024 - 18:52, Güncelleme: 01.05.2024 - 18:52
 

KARAOSMANOĞLU GEBZE BÖLGESİNE ÇIKARMA YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu bugün geldiği Gebze Bölgesinde yeni seçilmiş ilçe belediye başkanlarına tebrik ziyaretleri gerçekleştirdi.. İbrahim Karaosmanoğlu Gebze Belediye başkanlığına tekrar seçilen Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye başkanlığına tekrar seçilen Muzaffer Bıyık ve KBB Başkan vekilliğine atanan Hasan Soba'yı makamlarında ziyaret ederek "Hayırlı olsun" vdeyip başarı dileklerini ilettikten sonra günün anısı olarak da 15 yıllık belediye başkanlık dönemini kalem aldığı  "Herkesin Başkanı" kitabını hediye etti Başkanlar hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İbrahim Karaosmanoğlu'na bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu bugün geldiği Gebze Bölgesinde yeni seçilmiş ilçe belediye başkanlarına tebrik ziyaretleri gerçekleştirdi..

İbrahim Karaosmanoğlu Gebze Belediye başkanlığına tekrar seçilen Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye başkanlığına tekrar seçilen Muzaffer Bıyık ve KBB Başkan vekilliğine atanan Hasan Soba'yı makamlarında ziyaret ederek "Hayırlı olsun" vdeyip başarı dileklerini ilettikten sonra günün anısı olarak da 15 yıllık belediye başkanlık dönemini kalem aldığı  "Herkesin Başkanı" kitabını hediye etti

Başkanlar hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İbrahim Karaosmanoğlu'na bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.