KAYMAKAM KARA 'DARICA'NIN GÜLÜ'NÜ AĞIRLADI

İlçeler 30.04.2024 - 04:01, Güncelleme: 30.04.2024 - 04:18
 

KAYMAKAM KARA 'DARICA'NIN GÜLÜ'NÜ AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Darıca'da devlet kurumlarının eşgüdüm içesinde çalışması ve ilçenin asayiş ve güvenliğinin yansıra sağlığından, eğitiminden, üretimine ve ticaretine varana kadar, Darıca ve Darıcalılar ile ilgili olan her şeyi kendisine dert edinip çözüm bulmaya çalıştığı için ilçe halkının sevgisini ve güvenini kazanan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara her fırsatta ilçe halkıyla daha da çok kaynaşmaya devam ediyor.. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara dün sabah kahvesini, ilçenin sevilen simalarından birisi olan ve ilçe halkı tarafından kendisine "Darıca'nın gülü Erzurumlu Yaşar" yakıştırması yapılan Erzurumlu Yaşar içti ve o keyifli anların fotoğrafını sosyal medyadan "Darıca’nın gülü Erzurumlu Yaşar ile haftalık sabah kahvemizi içtik." notu ile paylaştı.. Kaymakam Kara'nın, Darıcaların da sevip kolladığı Erzurumlu Yaşar'ın sağlık durumu başta olmak üzere her türlü yaşamsal konuları ile yakından ilgilendiği biliniyor.  
KOCAELİ HABERİ

Darıca'da devlet kurumlarının eşgüdüm içesinde çalışması ve ilçenin asayiş ve güvenliğinin yansıra sağlığından, eğitiminden, üretimine ve ticaretine varana kadar, Darıca ve Darıcalılar ile ilgili olan her şeyi kendisine dert edinip çözüm bulmaya çalıştığı için ilçe halkının sevgisini ve güvenini kazanan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara her fırsatta ilçe halkıyla daha da çok kaynaşmaya devam ediyor..

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara dün sabah kahvesini, ilçenin sevilen simalarından birisi olan ve ilçe halkı tarafından kendisine "Darıca'nın gülü Erzurumlu Yaşar" yakıştırması yapılan Erzurumlu Yaşar içti ve o keyifli anların fotoğrafını sosyal medyadan "Darıca’nın gülü Erzurumlu Yaşar ile haftalık sabah kahvemizi içtik." notu ile paylaştı..

Kaymakam Kara'nın, Darıcaların da sevip kolladığı Erzurumlu Yaşar'ın sağlık durumu başta olmak üzere her türlü yaşamsal konuları ile yakından ilgilendiği biliniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.