MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR’DAN CENGİZ YUCAK’A ZİYARET

Siyaset 20.05.2024 - 16:01, Güncelleme: 20.05.2024 - 16:01
 

MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR’DAN CENGİZ YUCAK’A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli Haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Milletvekili Sami Çakır’ın gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe başkan vekili Raif Öztürk ve ilçe yönetim kurulu üyesi İsa Gül’de hazır bulundu. Sami Çakır TBMM’de milletvekili olarak görev yaptığı 26, 27 ve 28.inci dönemlere ait çalışmaları ve yaptığı Meclis konuşmalarını bir arada topladığı “Meclis Kayıtlarından” isimli kitabı ile muhtelif tarihlerde yazmış olduğu makalelerinin yer aldığı “Uzun Geceler” isimli kitabını Cengiz Yucak’a imzalayarak hediye etti. Cengiz Yucak ile yerel ve genel siyaset üzerine koyu bir sohbet gerçekleştiren Sami Çakır, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için yaptığı değerlendirmede “Yerel seçimin öncesini ve sonrasının hepsini bir arada değerlendiriyoruz. Seçimde böyle bir sonucu tabi ki beklemiyorduk. Seçimlerde her zaman en iyi sonucu almak iddiasında olursunuz ama bu gerçekleşmediği zaman da vatandaşın tercihine saygı göstermek durumundasınız. Genel seçimden sonra raporlar geldi, bu raporların hepsini değerlendirdik. Biz sürekli vatandaşın içindeyiz. Bize oy vermeyen vatandaşlarımız, neden oy vermediklerini söylüyorlar. Büyük bir kısmı ekonomik sıkıntılardan kaynaklı tepkilerini göstermek için sandığa gitmediğini üzülerek dile getiriyor. Biz kendi seçmenimizin oyunu alamadık ama o oylarda orada duruyor, başka partiye gitmedi. Bizim milletimizle, seçmenlerimizle gönül bağımız vardır. Kısa bir sürede eksiklerimiz neyse düzelterek tekrar o bağımızı güçlendireceğimize inancımız tamdır” dedi. Cengiz Yucak, Milletvekili Sami Çakır’ı bu iki güzel kitap çalışmasından dolayı tebrik ve hediyesinden dolayı da teşekkür ettikten sonra beraberindeki Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile ilçe yöneticilerine de bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli Haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekili Sami Çakır’ın gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe başkan vekili Raif Öztürk ve ilçe yönetim kurulu üyesi İsa Gül’de hazır bulundu.

Sami Çakır TBMM’de milletvekili olarak görev yaptığı 26, 27 ve 28.inci dönemlere ait çalışmaları ve yaptığı Meclis konuşmalarını bir arada topladığı “Meclis Kayıtlarından” isimli kitabı ile muhtelif tarihlerde yazmış olduğu makalelerinin yer aldığı “Uzun Geceler” isimli kitabını Cengiz Yucak’a imzalayarak hediye etti.

Cengiz Yucak ile yerel ve genel siyaset üzerine koyu bir sohbet gerçekleştiren Sami Çakır, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için yaptığı değerlendirmede “Yerel seçimin öncesini ve sonrasının hepsini bir arada değerlendiriyoruz. Seçimde böyle bir sonucu tabi ki beklemiyorduk. Seçimlerde her zaman en iyi sonucu almak iddiasında olursunuz ama bu gerçekleşmediği zaman da vatandaşın tercihine saygı göstermek durumundasınız. Genel seçimden sonra raporlar geldi, bu raporların hepsini değerlendirdik. Biz sürekli vatandaşın içindeyiz. Bize oy vermeyen vatandaşlarımız, neden oy vermediklerini söylüyorlar. Büyük bir kısmı ekonomik sıkıntılardan kaynaklı tepkilerini göstermek için sandığa gitmediğini üzülerek dile getiriyor. Biz kendi seçmenimizin oyunu alamadık ama o oylarda orada duruyor, başka partiye gitmedi. Bizim milletimizle, seçmenlerimizle gönül bağımız vardır. Kısa bir sürede eksiklerimiz neyse düzelterek tekrar o bağımızı güçlendireceğimize inancımız tamdır” dedi.

Cengiz Yucak, Milletvekili Sami Çakır’ı bu iki güzel kitap çalışmasından dolayı tebrik ve hediyesinden dolayı da teşekkür ettikten sonra beraberindeki Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile ilçe yöneticilerine de bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.