OĞUZ ŞERİFALİOĞLU'NDAN GTO'NUN MİLYONLUK FUZULİ MASRAFINI SONLANDIRACAK OLAN TEKLİF

İlçeler 20.05.2024 - 20:51, Güncelleme: 20.05.2024 - 20:51
 

OĞUZ ŞERİFALİOĞLU'NDAN GTO'NUN MİLYONLUK FUZULİ MASRAFINI SONLANDIRACAK OLAN TEKLİF

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Mayıs Ayı Meclis Toplantısı; KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, gündeme ilişkin konuşmasının ardından, GTO binasında tekrar hizmete açılacak olan KOSGEB Temsilciliğinin müjdesinin verdi. GTO Başkanı Aslantaş ve Meclis Başkanı Şerifalioğlu, İbrahimcioğlu’na günün anısına plaket takdiminde bulundular.. Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu bugün gerçekleştirilen Mayıs ayı Meclis toplantısındaki açılış konuşmasında, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve GTO Yönetimine, bir adet çelengin beş bin TL'ye yükselmesi ile birlikte,  GTO'ya maaliyeti oldukça yüksek olmaya başlanan çiçek ve çelenk gönderme geleneğini terketme çağrısında bulundu.. Başkan Şerifalioğlu konuşmasında özetle "Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından tasarruf tedbilerine uyulması talep edildi. Bu kapsamdan yola çıkarak, GTO'nun gider bütçesinde geniş bir yer tutan, törenlere, açılışlara, düğünlere ve cenazelere çelenk ve çiçek göndermeyei sonlandıralım. Bunun yerine, o paraları, GTO vakfı olarak yapımını üstlendiğimiz okul inşatına aktaralım. Düğün ve açılış sahiplerine ise 'sizin adınıza okul yapılması inşaatına şu kadar katkıda bulşunduk' şeklinde onları da onure edici bir belge gönderlim" önerisinde bulundu. Oğuz Şerifalioğlu'nun bu önerisi, GTO Meclisi üyeleri tarafından büyük alkış alarak destek gördü. Şerifalioğlu'nun konuşmasından sonra kürsiye gelen GTO Başkanı Aslantaş'ın ise bu öneriye uyup uymayacakları konusunda bir açıklamada bulunmaması, Meclis üyeleri tarafından yadırgandı.. İşte Şerifalioğlu'nun o teklifi;
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Mayıs Ayı Meclis Toplantısı; KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, gündeme ilişkin konuşmasının ardından, GTO binasında tekrar hizmete açılacak olan KOSGEB Temsilciliğinin müjdesinin verdi. GTO Başkanı Aslantaş ve Meclis Başkanı Şerifalioğlu, İbrahimcioğlu’na günün anısına plaket takdiminde bulundular..

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu bugün gerçekleştirilen Mayıs ayı Meclis toplantısındaki açılış konuşmasında, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve GTO Yönetimine, bir adet çelengin beş bin TL'ye yükselmesi ile birlikte,  GTO'ya maaliyeti oldukça yüksek olmaya başlanan çiçek ve çelenk gönderme geleneğini terketme çağrısında bulundu..

Başkan Şerifalioğlu konuşmasında özetle "Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından tasarruf tedbilerine uyulması talep edildi. Bu kapsamdan yola çıkarak, GTO'nun gider bütçesinde geniş bir yer tutan, törenlere, açılışlara, düğünlere ve cenazelere çelenk ve çiçek göndermeyei sonlandıralım. Bunun yerine, o paraları, GTO vakfı olarak yapımını üstlendiğimiz okul inşatına aktaralım. Düğün ve açılış sahiplerine ise 'sizin adınıza okul yapılması inşaatına şu kadar katkıda bulşunduk' şeklinde onları da onure edici bir belge gönderlim" önerisinde bulundu.

Oğuz Şerifalioğlu'nun bu önerisi, GTO Meclisi üyeleri tarafından büyük alkış alarak destek gördü. Şerifalioğlu'nun konuşmasından sonra kürsiye gelen GTO Başkanı Aslantaş'ın ise bu öneriye uyup uymayacakları konusunda bir açıklamada bulunmaması, Meclis üyeleri tarafından yadırgandı..
İşte Şerifalioğlu'nun o teklifi;

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.