Türel ziyaretlerde moral buldu

Güncel 14.03.2024 - 12:00, Güncelleme: 14.03.2024 - 12:00
 

Türel ziyaretlerde moral buldu

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, Gebze’de ziyaretlerine devam ediyor. Yaşlı genç, kadın erkek herkesle Gebze konusunda sohbet eden Türel, kendisine gösterilen ilgiden de son derece memnun kalıyor. Dün, ilk olarak Tatlıkuyu pazarını ziyaret eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnafın ve vatandaşların kendisine sıcak ilgi gösterdiğini gören Türel, her dokunduğu vatandaş ile Gebze ve ülke sorunları ile bol bol görüş alış verişinde bulundu. Gerek ülkemizin gerekse Gebze’nin çözülemeyecek sorunları olmadığını ifade eden Türel, “Yeter ki istekli ve samimi olayım, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur” diye konuştu. Gebze bölgesinde de pazarcı esnaflarından sık sık sorunlarla ilgili çözüm önerisi geldiğini de ifade eden Mustafa Türel, bazı sorunların belediyeye de yük olmayacağını ifade ederek, seçim malzemesi yapılmasının yanlış olacağını ve bu sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulabileceğini ifade etti. Akşam da Köşklüçeşme Mahallesinde dernek ve kahvehane ziyaretleri yapan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Mustafa Türel, bu bölgede de vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Gebze’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu olmadığını ifade eden Türel, Gebze’de yaşayanların büyük çoğunluğunun yerel yönetimlerden şikayetçi olduğunu hatırlatarak, “Artık değişim şart oldu, o da inşallah 31 Mart tarihinde Milli Görüş ile olacak” diye konuştu.
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, Gebze’de ziyaretlerine devam ediyor. Yaşlı genç, kadın erkek herkesle Gebze konusunda sohbet eden Türel, kendisine gösterilen ilgiden de son derece memnun kalıyor.

Dün, ilk olarak Tatlıkuyu pazarını ziyaret eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnafın ve vatandaşların kendisine sıcak ilgi gösterdiğini gören Türel, her dokunduğu vatandaş ile Gebze ve ülke sorunları ile bol bol görüş alış verişinde bulundu. Gerek ülkemizin gerekse Gebze’nin çözülemeyecek sorunları olmadığını ifade eden Türel, “Yeter ki istekli ve samimi olayım, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur” diye konuştu. Gebze bölgesinde de pazarcı esnaflarından sık sık sorunlarla ilgili çözüm önerisi geldiğini de ifade eden Mustafa Türel, bazı sorunların belediyeye de yük olmayacağını ifade ederek, seçim malzemesi yapılmasının yanlış olacağını ve bu sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulabileceğini ifade etti.

Akşam da Köşklüçeşme Mahallesinde dernek ve kahvehane ziyaretleri yapan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Mustafa Türel, bu bölgede de vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Gebze’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu olmadığını ifade eden Türel, Gebze’de yaşayanların büyük çoğunluğunun yerel yönetimlerden şikayetçi olduğunu hatırlatarak, “Artık değişim şart oldu, o da inşallah 31 Mart tarihinde Milli Görüş ile olacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.