TURAN TATAR OĞLUNU EVLENDİRİYOR

Magazin - Cemiyet 11.07.2023 - 22:41, Güncelleme: 11.07.2023 - 22:41
 

TURAN TATAR OĞLUNU EVLENDİRİYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticareti Geliştirme Platformu (GETİP)  Başkan yardımcısı ve Bölgem Yapı Yönetim kurulu başkanı Turan Tatar, oğlu Furkan Tatar'ı evlendiriyor.. Gebze iş ve Sivil Toplum camiasının tanınmış isimlerinsden birisi olan Taran Tatar'ın oğlu Furkan Tatar, Ramis Akalın'ın güzel kızı Emine Akalın ile yaşamını birleştiriyor.. Furkan ve Emine genç çiftinin düğünü 16 Temmuz 2023 pazar günü 19.oo-23.oo saatleri arasında, Çayırova Naim Süleymanoğlu Kültür merkezinde gerçEkleştirilecek. Tatar ve Akalaın ailesinin bu mutlu gününe Gebze Bölgesinden çok sayıda davetlinin katılımı bekleniyor.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak genç çiftlere yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticareti Geliştirme Platformu (GETİP)  Başkan yardımcısı ve Bölgem Yapı Yönetim kurulu başkanı Turan Tatar, oğlu Furkan Tatar'ı evlendiriyor..

Gebze iş ve Sivil Toplum camiasının tanınmış isimlerinsden birisi olan Taran Tatar'ın oğlu Furkan Tatar, Ramis Akalın'ın güzel kızı Emine Akalın ile yaşamını birleştiriyor..

Furkan ve Emine genç çiftinin düğünü 16 Temmuz 2023 pazar günü 19.oo-23.oo saatleri arasında, Çayırova Naim Süleymanoğlu Kültür merkezinde gerçEkleştirilecek. Tatar ve Akalaın ailesinin bu mutlu gününe Gebze Bölgesinden çok sayıda davetlinin katılımı bekleniyor..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak genç çiftlere yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.