TAKIMI 3-0 YENİLEN EMRE BELEOĞLU'UNDAN GALATASARAY'A ÖYLE BİR ÖVGÜ GELDİ Kİ

Spor 19.02.2024 - 04:31, Güncelleme: 19.02.2024 - 04:31
 

TAKIMI 3-0 YENİLEN EMRE BELEOĞLU'UNDAN GALATASARAY'A ÖYLE BİR ÖVGÜ GELDİ Kİ

KOCAELİ HABERİ
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'a 3-0 yenildikleri maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu. Emre Belözoğlu "Galatasaray bu ligin çok üstünde bir takım" dedi.. Galatasaray'ın kadro kalitesine değinen Belözoğlu, kolay ve basit goller yediklerinin altını çizdi. Belözoğlu, "Bu kadar yüksek seviyede oyunculara karşı ben sporcu olarak da, teknik direktör olarak da oynamadım" ifadelerini kullandı. Emre Belözoğlu'nun yayıncı kuruluş mikrofonlarına yaptığı açıklamalar şu şekilde: "Öncelikle 15-20 dakikalık periyotta baskın oynadı Galatasaray. Galatasaray'ın merkez üzerinde ciddi bir üstünlüğü var. Bunu Bayern Münih'e karşı uyguladılar, bizim gibi takımlara karşı da rahatlıkla yapıyorlar. Ne yazık ki teknik direktörlerin kaderi bu herhalde. Çalıştığımız konular, duran top özelinde Galatasaray'ı değerlendirmiştik. Bizim için önemli olan oyunun devamını getirebilmekti." GALATASARAY LİGİN ÇOK ÜSTÜNDE "Bence oyun grubu da birinci gol, üstüne ikinci gol bir şok yaşadılar. Üzgünüm. Mücadele etmek isteyen bir takımım var. Kabul etmemiz gereken gerçekleri var bu ligin. Galatasaray bu ligin çok üstünde bir takım. Oyuncu kalitesi olarak bilmiyorum Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir." BU SEVİYEDE RAKİPLERE KARŞI OYNAMADIM "Bu kadar yüksek seviyede oyunculara karşı ben sporcu olarak da, teknik direktör olarak da oynamadım. Ama bu kadar basit, kolay goller yemeseydik, oyuna tutunabilseydik belki işler istediğimiz gibi gidebilirdi. Camiamızdan özür diliyorum. Onları bugün mutlu göndermek isterik. Ne olursa olsun Ankaragücü bulunduğu durumu düzeltecek güçte bir camia. Bu süreçten beraber çıkacağız."
KOCAELİ HABERİ

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'a 3-0 yenildikleri maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu. Emre Belözoğlu "Galatasaray bu ligin çok üstünde bir takım" dedi..

Galatasaray'ın kadro kalitesine değinen Belözoğlu, kolay ve basit goller yediklerinin altını çizdi. Belözoğlu, "Bu kadar yüksek seviyede oyunculara karşı ben sporcu olarak da, teknik direktör olarak da oynamadım" ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu'nun yayıncı kuruluş mikrofonlarına yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Öncelikle 15-20 dakikalık periyotta baskın oynadı Galatasaray. Galatasaray'ın merkez üzerinde ciddi bir üstünlüğü var. Bunu Bayern Münih'e karşı uyguladılar, bizim gibi takımlara karşı da rahatlıkla yapıyorlar. Ne yazık ki teknik direktörlerin kaderi bu herhalde. Çalıştığımız konular, duran top özelinde Galatasaray'ı değerlendirmiştik. Bizim için önemli olan oyunun devamını getirebilmekti."

GALATASARAY LİGİN ÇOK ÜSTÜNDE
"Bence oyun grubu da birinci gol, üstüne ikinci gol bir şok yaşadılar. Üzgünüm. Mücadele etmek isteyen bir takımım var. Kabul etmemiz gereken gerçekleri var bu ligin. Galatasaray bu ligin çok üstünde bir takım. Oyuncu kalitesi olarak bilmiyorum Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir."

BU SEVİYEDE RAKİPLERE KARŞI OYNAMADIM
"Bu kadar yüksek seviyede oyunculara karşı ben sporcu olarak da, teknik direktör olarak da oynamadım. Ama bu kadar basit, kolay goller yemeseydik, oyuna tutunabilseydik belki işler istediğimiz gibi gidebilirdi. Camiamızdan özür diliyorum. Onları bugün mutlu göndermek isterik. Ne olursa olsun Ankaragücü bulunduğu durumu düzeltecek güçte bir camia. Bu süreçten beraber çıkacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.