ŞEVKİ DEMİRCİ'DEN SANDIK BAŞI UYARISI

Siyaset 31.03.2024 - 17:15, Güncelleme: 31.03.2024 - 17:15
 

ŞEVKİ DEMİRCİ'DEN SANDIK BAŞI UYARISI

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci, 2024 yerel seçimleri için oy verme saatinin sona ermesi ile birlikte X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda partili sandık görevlileri ve müşahitleri için uyarılarda bulundu; Şevki Demirci paylaşımında "Kıymetli Çayırovalılar ve yol arkadaşlarım… Saat 17.00 itibarıyla tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti. Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, Çayırova’mızın iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum…" ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci, 2024 yerel seçimleri için oy verme saatinin sona ermesi ile birlikte X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda partili sandık görevlileri ve müşahitleri için uyarılarda bulundu;

Şevki Demirci paylaşımında "Kıymetli Çayırovalılar ve yol arkadaşlarım… Saat 17.00 itibarıyla tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti. Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, Çayırova’mızın iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum…" ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.