NAİL ÇİLER OYUNU KİME VERDİ?

Siyaset 31.03.2024 - 16:16, Güncelleme: 31.03.2024 - 16:22
 

NAİL ÇİLER OYUNU KİME VERDİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Kocaeli milletvekili Nail çiler eşi sevgi Çiler ile birlikte oyunu Gebze Osman Yılmaz mahallesi Ayşe Sıdıka Alişan okulunda oyunu kullandı.. Nail Çiler'in Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ve Gebze Belediye Meclis üyeliğinde doğal olarak kendi partisine oy vermiş olmasına karşın, CHP Gebze'de belediye başkan adayı göstermediği için Gebze Belediye Başkanlığında hangi partinin adayına oy vermiş olduğu ise siyaset kulislerinin merak konusu oldu.. Nail Çiler Gebze Osman Yılmaz mahallesi muhtarı Musa Uslu ile de günün anısına fotoğraf çektirdi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Kocaeli milletvekili Nail çiler eşi sevgi Çiler ile birlikte oyunu Gebze Osman Yılmaz mahallesi Ayşe Sıdıka Alişan okulunda oyunu kullandı..

Nail Çiler'in Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ve Gebze Belediye Meclis üyeliğinde doğal olarak kendi partisine oy vermiş olmasına karşın, CHP Gebze'de belediye başkan adayı göstermediği için Gebze Belediye Başkanlığında hangi partinin adayına oy vermiş olduğu ise siyaset kulislerinin merak konusu oldu..

Nail Çiler Gebze Osman Yılmaz mahallesi muhtarı Musa Uslu ile de günün anısına fotoğraf çektirdi..
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.