Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barzani ile görüştü

Dünya 19.02.2022 - 08:25, Güncelleme: 19.02.2022 - 08:25
 

Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barzani ile görüştü

Kocaelihaberi
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü. Münih Güvenlik Konferansı dolayısıyla Almanya’da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ile IKBY arasındaki ikili ilişkiler ile bölgedeki gelişmelerin ele alındığı belirtildi. Hulusi Akar'ın konferans kapsamında Savunma Politikaları ve İnovasyon Forumu'nda konuşma yaptığı da kaydedildi.
Kocaelihaberi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

Münih Güvenlik Konferansı dolayısıyla Almanya’da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ile IKBY arasındaki ikili ilişkiler ile bölgedeki gelişmelerin ele alındığı belirtildi.

Hulusi Akar'ın konferans kapsamında Savunma Politikaları ve İnovasyon Forumu'nda konuşma yaptığı da kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.