SADIK GÜVENÇ'TEN GEBZESPOR'A TAM DESTEK SÖZÜ

Siyaset 25.02.2024 - 20:12, Güncelleme: 25.02.2024 - 20:12
 

SADIK GÜVENÇ'TEN GEBZESPOR'A TAM DESTEK SÖZÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebzespor maçını izleyen Sadık Güvenç'ten takıma tam destek sözü geldi.. Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesi veren Gebzespor, bugün kendi evinde Keşan Spor'u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek, ligdeki gücünü bir kez daha gösterdi. Bugünkü maçta, tribünde önemli bir isim vardı. Kendisi de birkaç dönem Gebzespor yöneticiliği yapan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, maçı tribünde izledi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği ve sevgi gösterilerinde bulunduğu Sadık Güvenç, maç boyunca hiç susmadı ve taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı. YERİMİZ DAHA ÜST LİGLER Skorla son derece keyiflenen Sadık Güvenç, yine de Gebzespor'un içinde bulunduğu durumdan dolayı üzgün olduğunu vurguladı. Sadık Güvenç, "Gebzespor hak ettiği yerde değil. Profesyonel ligde olmamız gerekirken amatör ligdeyiz. Bunu hak etmiyoruz. Ben göreve geldiğim takdirde, Gebzespor'a her türlü desteği vereceğim. En üst lige çıkana kadar desteğimiz olacak. Taraftarlarımız mekak etmesin. Gebzespor bu kentin markası ve gözbebeğimiz" ifadesini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Gebzespor maçını izleyen Sadık Güvenç'ten takıma tam destek sözü geldi..

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesi veren Gebzespor, bugün kendi evinde Keşan Spor'u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek, ligdeki gücünü bir kez daha gösterdi. Bugünkü maçta, tribünde önemli bir isim vardı. Kendisi de birkaç dönem Gebzespor yöneticiliği yapan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, maçı tribünde izledi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği ve sevgi gösterilerinde bulunduğu Sadık Güvenç, maç boyunca hiç susmadı ve taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı.

YERİMİZ DAHA ÜST LİGLER
Skorla son derece keyiflenen Sadık Güvenç, yine de Gebzespor'un içinde bulunduğu durumdan dolayı üzgün olduğunu vurguladı. Sadık Güvenç, "Gebzespor hak ettiği yerde değil. Profesyonel ligde olmamız gerekirken amatör ligdeyiz. Bunu hak etmiyoruz. Ben göreve geldiğim takdirde, Gebzespor'a her türlü desteği vereceğim. En üst lige çıkana kadar desteğimiz olacak. Taraftarlarımız mekak etmesin. Gebzespor bu kentin markası ve gözbebeğimiz" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.