RECEP KAYA ARKADAŞLARIYLA KOMŞUYA GİTTİ

Siyaset 26.04.2024 - 16:35, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:35
 

RECEP KAYA ARKADAŞLARIYLA KOMŞUYA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya bugün yönetim kurulu üyesi arkadaşları, İlçe Kadın Kolları başkanı habibe Yıldırım Çırak, Gençlik Kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hüseyin Önder ile birlikte komşu ilçe Darıca'ya giderek ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık’ı ziyaret ederek başarılı yeni bir dönem ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler... Başkan Kaya o anları sosyal medyadan "Nazik ev sahipliği için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, milletimize hizmet yolunda başarılar diliyoruz." dedi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya bugün yönetim kurulu üyesi arkadaşları, İlçe Kadın Kolları başkanı habibe Yıldırım Çırak, Gençlik Kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hüseyin Önder ile birlikte komşu ilçe Darıca'ya giderek ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık’ı ziyaret ederek başarılı yeni bir dönem ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler...

Başkan Kaya o anları sosyal medyadan "Nazik ev sahipliği için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, milletimize hizmet yolunda başarılar diliyoruz." dedi..
Bir 4 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.