OSMAN AKBULUT BOŞTA MI KALDI?

Siyaset 09.10.2020 - 12:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

OSMAN AKBULUT BOŞTA MI KALDI?

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Dilovası'nda tam üç dönem yani 10 yıl Ak Parti İlçe başkanlığı yaptıktan sonra "üç dönem" kuralına takılınca geçtiğimiz ay yapılan ilçe kongresinde tekrar aday gösterilmeyen Osman Akbulut'un siyasi geleceği merak konusu oldu.. Kocaeli siyaset kulsilerinde kimilerine göre "onun siyaseti buraya kadardı..tamamdır" yorumları yapılırken kimileri ise "Ak Parti Osman Akbulut'a yeni görevler verecektir" yorumları yapılıyor.. Bize göre ise görev süresi içinde Cemil Yaman, Ali Toltar ve Hamza Şayir olmak üzere üç belediye başkanı ile çalışan ve üçüyle de hiç bir sıkıntı yaşamadığı gibi akçeli işlerde adı bile geçmeyen Osman Akbulut'un Dilovası'nda kazanılan seçim başarıları da göz önüne alındığında önümüzdeki ay yapılacak Ak Parti Kocaeli İl Kongresinde yönetim kurulu üyesi seçilmesi ve akabinde icra kurulunda yer alarak il başkan yardımcısı olması kaçınılmazdır.. Yoksa? Yoksa Ak Parti vefasızlık yapmış olur ve ilerisi için fedakarca çalışacak insan bulmakta zorlanır.. Bugüne gelince; Osman Akbulut bugün sosyal medayadan yukardaki fotoğraf karesini "Makamlar mevkiler gelip geçici 40 yıllık dostluklar bakidir." mesajı ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Dilovası'nda tam üç dönem yani 10 yıl Ak Parti İlçe başkanlığı yaptıktan sonra "üç dönem" kuralına takılınca geçtiğimiz ay yapılan ilçe kongresinde tekrar aday gösterilmeyen Osman Akbulut'un siyasi geleceği merak konusu oldu..

Kocaeli siyaset kulsilerinde kimilerine göre "onun siyaseti buraya kadardı..tamamdır" yorumları yapılırken kimileri ise "Ak Parti Osman Akbulut'a yeni görevler verecektir" yorumları yapılıyor..

Bize göre ise görev süresi içinde Cemil Yaman, Ali Toltar ve Hamza Şayir olmak üzere üç belediye başkanı ile çalışan ve üçüyle de hiç bir sıkıntı yaşamadığı gibi akçeli işlerde adı bile geçmeyen Osman Akbulut'un Dilovası'nda kazanılan seçim başarıları da göz önüne alındığında önümüzdeki ay yapılacak Ak Parti Kocaeli İl Kongresinde yönetim kurulu üyesi seçilmesi ve akabinde icra kurulunda yer alarak il başkan yardımcısı olması kaçınılmazdır..

Yoksa?
Yoksa Ak Parti vefasızlık yapmış olur ve ilerisi için fedakarca çalışacak insan bulmakta zorlanır..

Bugüne gelince; Osman Akbulut bugün sosyal medayadan yukardaki fotoğraf karesini "Makamlar mevkiler gelip geçici 40 yıllık dostluklar bakidir." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.