İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta adeta OHAL ilan etti

Siyaset 30.04.2024 - 09:22, Güncelleme: 30.04.2024 - 09:22
 

İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta adeta OHAL ilan etti

KOCAELİ HABERİ
Emek örgütlerinin ve siyasi partilerin İstanbul'da 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteğini geri çeviren İstanbul Valiliği kentte adeta OHAL ilan etti. Miting alanında toplanmayı engellemek için Valilik ulaşımın durmasına karar verdi. İstanbul'da 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılması için ısrarlı olması karşısında İstanbul Valiliği ulaşımın durdurulmasını istedi. Beyoğlu ve Fatih çevresinde birçok yok ulaşıma kapatılacak, toplu ulaşım ise büyük ölçüde durdurulacak. İSPARK'a ait otoparklar boşaltılacak, çöp kontenyerleri toplatılacak, polisin kapattığı alanlara belediye çalışanlarının girmesi de yasak olacak. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde: "Karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00’te, Deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacaktır."
KOCAELİ HABERİ

Emek örgütlerinin ve siyasi partilerin İstanbul'da 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteğini geri çeviren İstanbul Valiliği kentte adeta OHAL ilan etti. Miting alanında toplanmayı engellemek için Valilik ulaşımın durmasına karar verdi.

İstanbul'da 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılması için ısrarlı olması karşısında İstanbul Valiliği ulaşımın durdurulmasını istedi. Beyoğlu ve Fatih çevresinde birçok yok ulaşıma kapatılacak, toplu ulaşım ise büyük ölçüde durdurulacak. İSPARK'a ait otoparklar boşaltılacak, çöp kontenyerleri toplatılacak, polisin kapattığı alanlara belediye çalışanlarının girmesi de yasak olacak.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
"Karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00’te, Deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.