OLİMPİYAT GURURUMUZ ERAY ŞAMDAN GEBZE'YE ÖĞRETMEN OLARAK ATANDI

Spor 08.12.2021 - 13:35, Güncelleme: 08.12.2021 - 13:42
 

OLİMPİYAT GURURUMUZ ERAY ŞAMDAN GEBZE'YE ÖĞRETMEN OLARAK ATANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin yetiştirdiği dünya şampiyonu ve olimpiyat gümüş madalyalı karete sporcumuz Eray şamdan Gebze'ye Beden eğitimi öğretmeni olarak atandı.. Olimpiyat gururumuz Eray Şamdan'ı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gebze Ziya Gökalp Meskek ve Anadolu lisesine Bedene eğitimi olarak atandığı ve bu haberin hem Gebze spor camiasında hem de eğitim camiasında büyük bir sevinç oluşturduğu öğrenildi.
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin yetiştirdiği dünya şampiyonu ve olimpiyat gümüş madalyalı karete sporcumuz Eray şamdan Gebze'ye Beden eğitimi öğretmeni olarak atandı..

Olimpiyat gururumuz Eray Şamdan'ı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gebze Ziya Gökalp Meskek ve Anadolu lisesine Bedene eğitimi olarak atandığı ve bu haberin hem Gebze spor camiasında hem de eğitim camiasında büyük bir sevinç oluşturduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.