O ANKETİN 1.İNCİSİ HAMZA ŞAYİR Mİ?

Siyaset 26.07.2022 - 16:28, Güncelleme: 26.07.2022 - 16:56
 

O ANKETİN 1.İNCİSİ HAMZA ŞAYİR Mİ?

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK
Ak Parti Genel Merkezi ve Kocaeli İl Teşkilatının koordinesinde yaptırtılan "Kocaeli Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarının performansları ve tanınırlıklarının belirlenmesi anketi"nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yüzde 65'lik başarılı oranı ile yerini sağlamlaştırırken, ilçe belediye başkanlarında ise çarpıcı ve ilginç oranlar ortaya çıkmış.. Yapılan ankette, İlçe Belediye Başkanları arasında Kocaeli'de en çok tanınan belediye başkanı sorusuna verilen cevaplarda ise Diilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in yüzde 90'a varan bir oranla 1. sırada yer aldığı dile getiriliyor.. Hamza Şayir'in tanınılırlık konusunda, bu derecede yüksek oranda 1.inci çıkması ise parti içinde "kendisini partiden daha çok tanıtıyor" şeklinde eleştirileri de beraberinde getirdiği konuşuluyor.  Hamza Şayir'in çalışma ve başarı performansı ise yüzde 57 ile 5. sıra olarak belirlenmiş.. Öte yandan sosyal medyada yer alan "işte Kocaeli'nin en çok başarılı ilçe belediye başkanıları" şeklindeki sıralamanın ise gerçeği yansıtmadığı ve manüpilason yapıldığı dile getiriliyor..
KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK

Ak Parti Genel Merkezi ve Kocaeli İl Teşkilatının koordinesinde yaptırtılan "Kocaeli Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarının performansları ve tanınırlıklarının belirlenmesi anketi"nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yüzde 65'lik başarılı oranı ile yerini sağlamlaştırırken, ilçe belediye başkanlarında ise çarpıcı ve ilginç oranlar ortaya çıkmış..

Yapılan ankette, İlçe Belediye Başkanları arasında Kocaeli'de en çok tanınan belediye başkanı sorusuna verilen cevaplarda ise Diilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in yüzde 90'a varan bir oranla 1. sırada yer aldığı dile getiriliyor..

Hamza Şayir'in tanınılırlık konusunda, bu derecede yüksek oranda 1.inci çıkması ise parti içinde "kendisini partiden daha çok tanıtıyor" şeklinde eleştirileri de beraberinde getirdiği konuşuluyor. 

Hamza Şayir'in çalışma ve başarı performansı ise yüzde 57 ile 5. sıra olarak belirlenmiş..

Öte yandan sosyal medyada yer alan "işte Kocaeli'nin en çok başarılı ilçe belediye başkanıları" şeklindeki sıralamanın ise gerçeği yansıtmadığı ve manüpilason yapıldığı dile getiriliyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.