Narkogüç-41 operasyonu yapıldı

Asayiş 28.12.2023 - 08:21, Güncelleme: 28.12.2023 - 08:21
 

Narkogüç-41 operasyonu yapıldı

KOCAELİ HABERİ
Bakan Yerlikaya, uyuşturucu imalatçılarına ve satıcılarına yönelik Narkogüç-41 operasyonu yapıldığını duyurdu. 41 ilde yapılan operasyonda 418 şüphelinin yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 41 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Narkogüç-41' operasyonlarında; 1 ton 480 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. 418 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı" açıklaması yaptı.
KOCAELİ HABERİ

Bakan Yerlikaya, uyuşturucu imalatçılarına ve satıcılarına yönelik Narkogüç-41 operasyonu yapıldığını duyurdu. 41 ilde yapılan operasyonda 418 şüphelinin yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 41 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Narkogüç-41' operasyonlarında; 1 ton 480 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. 418 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı" açıklaması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.