NAİL ÇİLER'İN GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA İLK DESTEK HARUN YILDIZLI'DAN

Siyaset 11.01.2024 - 07:11, Güncelleme: 11.01.2024 - 07:11
 

NAİL ÇİLER'İN GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA İLK DESTEK HARUN YILDIZLI'DAN

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Genel Merkezinde bu akşam gerçekleştirilen MYK toplantısında ardından yapılan Parti Meclsi toplantısında, Kocaeli’nin İzmit ve Körfez ilçesinde ön seçim yapılarak belediye başkan adayının belirlenmesi kararı çıktı.. CHP Genel Başkanı ÖzgürÖzel'in önerisi üzerine Parti Meclisinin aldığı son dakika kararı ile CHP Gebze Belediye Başkan adayı, CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler oldu.  CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler 'in, PM tarafından Gebze Belediye Başkan adayı gösterilmesine karar verilmesi sonrasında bu haberi ilk olarak Kocaeli haberi, gazetemiz yayınlarken, CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a yaptığı ilk açıklamada "Bu karar Kocaeli'ye ve partimize, hepimize hayırlı olsun.  Cumhuriyet Halk Partisinden belediye başkan adaylığı, Gebze Belediye başkanlığı yakışır Nail Çiler abimize" diyerek, Nail Çiler'in belediye başkan adaylığına desteğinin tam olduğunu gösterdi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Genel Merkezinde bu akşam gerçekleştirilen MYK toplantısında ardından yapılan Parti Meclsi toplantısında, Kocaeli’nin İzmit ve Körfez ilçesinde ön seçim yapılarak belediye başkan adayının belirlenmesi kararı çıktı..

CHP Genel Başkanı ÖzgürÖzel'in önerisi üzerine Parti Meclisinin aldığı son dakika kararı ile CHP Gebze Belediye Başkan adayı, CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler oldu. 

CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler 'in, PM tarafından Gebze Belediye Başkan adayı gösterilmesine karar verilmesi sonrasında bu haberi ilk olarak Kocaeli haberi, gazetemiz yayınlarken, CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a yaptığı ilk açıklamada "Bu karar Kocaeli'ye ve partimize, hepimize hayırlı olsun.  Cumhuriyet Halk Partisinden belediye başkan adaylığı, Gebze Belediye başkanlığı yakışır Nail Çiler abimize" diyerek, Nail Çiler'in belediye başkan adaylığına desteğinin tam olduğunu gösterdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.