Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Güncel 04.05.2022 - 08:25, Güncelleme: 04.05.2022 - 08:25
 

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

kocaeli haberi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), aralarında İstanbul'un da olduğu birçok il için sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. MARMARA Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İSTANBUL 10°C, 15°C Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı KOCAELİ 10°C, 15°C Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı KIRKLARELİ 6°C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu EDİRNE 6°C, 21°C Parçalı ve çok bulutlu
kocaeli haberi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), aralarında İstanbul'un da olduğu birçok il için sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL 10°C, 15°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

KOCAELİ 10°C, 15°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 6°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu

EDİRNE 6°C, 21°C
Parçalı ve çok bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.