Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

14.12.2020 - 18:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji, İstanbul’un Anadolu Yakası, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bilecik, Yalova için sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamasında yarın etkili olacak yağışlar göz önünde bulundurularak sel ve su baskınına karşı dikkatli olunması istendi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Marmara’nın güney ve doğusunda beklenen sağanak yağışların, İstanbul’un Anadolu Yakası, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bilecik, Yalova çevreleri kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Meteoroloji, İstanbul’un Anadolu Yakası, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bilecik, Yalova için sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamasında yarın etkili olacak yağışlar göz önünde bulundurularak sel ve su baskınına karşı dikkatli olunması istendi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Marmara’nın güney ve doğusunda beklenen sağanak yağışların, İstanbul’un Anadolu Yakası, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bilecik, Yalova çevreleri kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.