KONSERİNE 8 KİŞİ GELMESİNE GÜLEN ARAR'A BİNGÖL'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Magazin - Cemiyet 08.07.2023 - 12:04, Güncelleme: 08.07.2023 - 12:04
 

KONSERİNE 8 KİŞİ GELMESİNE GÜLEN ARAR'A BİNGÖL'DEN CEVAP GECİKMEDİ

KOCAELİ HABERİ
Şarkıcı Funda Arar, Şanlıurfa'daki konserine sadece 8 kişi gelen Yavuz Bingöl'le ilgili konuşurken kahkahalara boğulmuş, o anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Bingöl ise yayımladığı bir videoyla Arar'a ilk kez yanıt verdi. Kıbrıs'ta konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Funda Arar, Şanlıurfa'daki konserine sadece 8 kişi gelen Yavuz Bingöl'ün adını duyunca kahkahaya boğuldu. Arar'ın tepkisini gören Yavuz Bingöl ise sosyal medya hesabından yayımladığı videoda "Funda kahkaha atmış, Allah yüzünden tebessümünü, kahkahasını eksik etmesin" dedi. "BENİM BAŞIMA GELMEDİ, KENDİ BİLECEĞİ İŞ" Şanlıurfa'da 'Şanlı' unvanının verilişinin 39. yıldönümü etkinliklerinde konser vermesi beklenen türkücü Yavuz Bingöl, alanda sadece 8 seyircinin bulunması nedeniyle konserini iptal etmesiyle ilgili soruyu duyan Arar, kahkahaya boğularak "Benim başıma böyle bir şey gelmedi. Kendi bileceği iş tabii ki" dedi. YAVUZ BİNGÖL'DEN CEVAP Funda Arar'ın sözlerinden sonra Instagram hesabından bir video yayımlayan Bingöl "Benim Urfa konserimle ilgili muhabirin biri Funda Arar'a soru sormuş, o da kahkaha atmış. Funda ile çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var görüşmesek de... Ben hem kendisini hem sesini çok severim. Allah yüzünden tebessümünü, kahkahasını eksik etmesin. Seyircisi, alkışı hep bol olsun. Başarıları daim olsun" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Şarkıcı Funda Arar, Şanlıurfa'daki konserine sadece 8 kişi gelen Yavuz Bingöl'le ilgili konuşurken kahkahalara boğulmuş, o anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Bingöl ise yayımladığı bir videoyla Arar'a ilk kez yanıt verdi.

Kıbrıs'ta konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Funda Arar, Şanlıurfa'daki konserine sadece 8 kişi gelen Yavuz Bingöl'ün adını duyunca kahkahaya boğuldu.

Arar'ın tepkisini gören Yavuz Bingöl ise sosyal medya hesabından yayımladığı videoda "Funda kahkaha atmış, Allah yüzünden tebessümünü, kahkahasını eksik etmesin" dedi.

"BENİM BAŞIMA GELMEDİ, KENDİ BİLECEĞİ İŞ"

Şanlıurfa'da 'Şanlı' unvanının verilişinin 39. yıldönümü etkinliklerinde konser vermesi beklenen türkücü Yavuz Bingöl, alanda sadece 8 seyircinin bulunması nedeniyle konserini iptal etmesiyle ilgili soruyu duyan Arar, kahkahaya boğularak "Benim başıma böyle bir şey gelmedi. Kendi bileceği iş tabii ki" dedi.

YAVUZ BİNGÖL'DEN CEVAP

Funda Arar'ın sözlerinden sonra Instagram hesabından bir video yayımlayan Bingöl "Benim Urfa konserimle ilgili muhabirin biri Funda Arar'a soru sormuş, o da kahkaha atmış. Funda ile çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var görüşmesek de... Ben hem kendisini hem sesini çok severim. Allah yüzünden tebessümünü, kahkahasını eksik etmesin. Seyircisi, alkışı hep bol olsun. Başarıları daim olsun" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.