KOCAELİLİ MÜHENDİSLERDE HEYECAN DORUKTA; Gebze'den kimler var?

Dünya 11.02.2022 - 08:11, Güncelleme: 11.02.2022 - 08:11
 

KOCAELİLİ MÜHENDİSLERDE HEYECAN DORUKTA; Gebze'den kimler var?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi’nin 12-13 Şubat 2022 tarihinde yapılacak olan kongresine saatler kala adaylar kendilerini tanıtıyor, hedeflerini, projelerini paylaşıyor. Bir dönem Gebzeli inşaat mühendsi Ziya Topal'ın da başkanlığını yaptığı İMO Kocaeli yönetiminde bu dönem Gebze'den hangi isimlerin yer alacağı merak ediliyor.. Üç dönem başkan olanların tekrar aday olamaması kuralı dolayısıyla, yeni dönem için aday olamayan mevcut başkan Kahraman Bulut’un yerine şimdiye kadar KOÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Utkan Mutman ve bir başka akademisyen Dr. Serkan Engin de adaylığını açıklamıştı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacak olan 13. Genel Kurulun takvimi şöyle; GENEL KURUL YERİ Tarih: 12 Şubat 2022 Cumartesi Saat: 10:00 Yer :  Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Meclis Salonu Adres: Fatih Mah. Sultan Murat Cad. Edali Sok. Alikahya -İzmit/KOCAELİ SEÇİM YERİ 13 Şubat 2022 Pazar 09:00 – 17:00 Arası Şube Hizmet Binamızda Yapılacaktır. Adres: Körfez Mah. Yüce Rıfat Sok. No: 53 İzmit/KOCAELİ  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi’nin 12-13 Şubat 2022 tarihinde yapılacak olan kongresine saatler kala adaylar kendilerini tanıtıyor, hedeflerini, projelerini paylaşıyor. Bir dönem Gebzeli inşaat mühendsi Ziya Topal'ın da başkanlığını yaptığı İMO Kocaeli yönetiminde bu dönem Gebze'den hangi isimlerin yer alacağı merak ediliyor..

Üç dönem başkan olanların tekrar aday olamaması kuralı dolayısıyla, yeni dönem için aday olamayan mevcut başkan Kahraman Bulut’un yerine şimdiye kadar KOÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Utkan Mutman ve bir başka akademisyen Dr. Serkan Engin de adaylığını açıklamıştı.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacak olan 13. Genel Kurulun takvimi şöyle;

GENEL KURUL YERİ
Tarih: 12 Şubat 2022 Cumartesi Saat: 10:00
Yer :  Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Meclis Salonu
Adres: Fatih Mah. Sultan Murat Cad. Edali Sok. Alikahya -İzmit/KOCAELİ

SEÇİM YERİ
13 Şubat 2022 Pazar 09:00 – 17:00 Arası Şube Hizmet Binamızda Yapılacaktır.
Adres: Körfez Mah. Yüce Rıfat Sok. No: 53 İzmit/KOCAELİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.