Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Genel Kurula Gidiyor

Güncel 05.03.2024 - 17:02, Güncelleme: 05.03.2024 - 17:02
 

Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Genel Kurula Gidiyor

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği'nin Genel Kurulu 9 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği’nin 2. Olağan genel kurulu yapılacak. Kongrede mevcut başkan Bilal Cem Acar yeniden aday oluyor. Kocaeli’de personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı yapan firmaların 2022 yılında bir araya gelerek kurdukları Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği (KOTAB)’nin 2. Olağan genel kurulu, 9 Mart 2024 Cumartesi günü Kocaeli Ticaret Odası’nda yapılacak. 56 firma temsilcisinin üye olduğu KOTAB’ın kongresine mevcut başkan Bilal Cem Acar tek aday olarak girecek. 56 firmanın temsilcisinin oy kullanacağı kongrenin başlama saati ise 10.00 olarak belirlendi. Kongrede yeni denetim ve yönetim kurulu üyeleri belirlenecek.. Gebze'nin tanınmış isimlerinden Türker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türker'in de, yeniden başkan yardımcısı olarak yeni yönetim kurulunda da görevine devam edeceği öğrenildi..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği'nin Genel Kurulu 9 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği’nin 2. Olağan genel kurulu yapılacak. Kongrede mevcut başkan Bilal Cem Acar yeniden aday oluyor.

Kocaeli’de personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı yapan firmaların 2022 yılında bir araya gelerek kurdukları Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği (KOTAB)’nin 2. Olağan genel kurulu, 9 Mart 2024 Cumartesi günü Kocaeli Ticaret Odası’nda yapılacak. 56 firma temsilcisinin üye olduğu KOTAB’ın kongresine mevcut başkan Bilal Cem Acar tek aday olarak girecek.

56 firmanın temsilcisinin oy kullanacağı kongrenin başlama saati ise 10.00 olarak belirlendi. Kongrede yeni denetim ve yönetim kurulu üyeleri belirlenecek..

Gebze'nin tanınmış isimlerinden Türker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türker'in de, yeniden başkan yardımcısı olarak yeni yönetim kurulunda da görevine devam edeceği öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.