GTO BAŞKANLIĞINA 6 ADAY VAR

İlçeler 10.05.2024 - 10:31, Güncelleme: 10.05.2024 - 10:31
 

GTO BAŞKANLIĞINA 6 ADAY VAR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Nail Çiler’in CHP Kocaeli milletvekili adayı olmak için istifa etmesi üzerine GTO başkanlığına, 11 yönetim kurulu üyesinin 7’sinin oyunu alan Abdurrahman Aslantaş seçilmişti.. 2026 yılında gerçekleştirilmesi beklenen Gebze Ticaret Odası kongresi için bugünden altı ismin hazırlıklara ve çalışmalara başladığı konuşuluyor.. İşte GTO Başkan adaylığı için konuşulan isimler; -Abdurrahman Aslantaş: GTO Başkanı -Oğuz Şerifalioğlu; GTO Meclis Başkanı -Mikdat Aydın: GTO Başkan yardımcısı -Ercan Altınkaya: İş insanı -Mehmet Tüyyüz: İş insanı -Nurettin Aslantürk: İş insanı
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Nail Çiler’in CHP Kocaeli milletvekili adayı olmak için istifa etmesi üzerine GTO başkanlığına, 11 yönetim kurulu üyesinin 7’sinin oyunu alan Abdurrahman Aslantaş seçilmişti..

2026 yılında gerçekleştirilmesi beklenen Gebze Ticaret Odası kongresi için bugünden altı ismin hazırlıklara ve çalışmalara başladığı konuşuluyor..

İşte GTO Başkan adaylığı için konuşulan isimler;
-Abdurrahman Aslantaş: GTO Başkanı
-Oğuz Şerifalioğlu; GTO Meclis Başkanı
-Mikdat Aydın: GTO Başkan yardımcısı
-Ercan Altınkaya: İş insanı
-Mehmet Tüyyüz: İş insanı
-Nurettin Aslantürk: İş insanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.