DİKKAT! Kocaeli'de Toz Taşınımı Bekleniyor

Güncel 10.05.2024 - 11:02, Güncelleme: 10.05.2024 - 11:02
 

DİKKAT! Kocaeli'de Toz Taşınımı Bekleniyor

KOCAELİ HABERİ
Bölgemizde Toz Taşınımı Bekleniyor ! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Cuma günü Marmara genelinde görülmesi beklenen toz taşınımının 12.05.2024 Pazar sabah saatlerinde sona ereceği tahmin ediliyor. Toz taşınımının oluşturabileceği hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış anında çamur şeklinde yağış ve sağlık problemleri gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Bölgemizde Toz Taşınımı Bekleniyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

Cuma günü Marmara genelinde görülmesi beklenen toz taşınımının 12.05.2024 Pazar sabah saatlerinde sona ereceği tahmin ediliyor. Toz taşınımının oluşturabileceği hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış anında çamur şeklinde yağış ve sağlık problemleri gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.