KOCAELİ AK PARTİDE BİR BAŞKAN DAHA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Sağlık 08.02.2022 - 08:50, Güncelleme: 08.02.2022 - 08:50
 

KOCAELİ AK PARTİDE BİR BAŞKAN DAHA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz hafta Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Ak Parti Derince ilçe başkanı Koray Merdan'ın yaptırmış oldukları Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından dün de Ak Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen'in covid-19 testi pozitif çıktı.. Pınar Yolcu Sekmen ve tüm koronavirüs hastalarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor acil şifalar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz hafta Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Ak Parti Derince ilçe başkanı Koray Merdan'ın yaptırmış oldukları Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından dün de Ak Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen'in covid-19 testi pozitif çıktı..

Pınar Yolcu Sekmen ve tüm koronavirüs hastalarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor acil şifalar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.