İYİ PARTİ GEBZE BAŞKANI ULUKÖYLÜ İSTİFA EDECEK Mİ?

Siyaset 08.02.2022 - 08:12, Güncelleme: 08.02.2022 - 08:27
 

İYİ PARTİ GEBZE BAŞKANI ULUKÖYLÜ İSTİFA EDECEK Mİ?

KOCAELİ HABERİ
Türk siyasetine getirdiği farklı siyaset anlayış ve farklı siyaset yapma tarzı ile kısa sürede merkez sağda önemli bir konuma yerleşen İYİ Parti, 2023 genel seçimlerine giderken de yine farklı bir uygulamayı hayata geçirme hazırlığında.. Seçim arefesinde il ve ilçe başkanlarının, milletvekili adayı olmak için istifa etmelerinin Teşkilatlarda boşluk oluşturduğunu ve o kısacık süre içinde yeni atanan il ve ilçe başkalarının da, seçim kampanyası yürütmeye hazırlıksız yakalandıkları gerçeğinden yola çıkan İYİ Parti Genel Merkezi bu konuda radikal bir adım atma hazırlığında.. İYİ Parti Genel Merkezinin yakın bir süre içinde Teşkilatlara bir yazı göndererek, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarının bugünden görevlerinden istifa etmelerini isteyeceği öğrenildi.. Böylelikle hem milletvekili aday adayları arasında eşitlik sağlanmış olması hem de yeni atanacak olan il ve ilçe başkanlarına seçime hazırlık için adabtasyon ve zaman kazandırılması öngörülüyor.. Bu durumda ise bizim aklımıza ilk gelen İyi Parti Gebze İlçe başkanı Av. Burak Uluköylü’nün siyasetine ilçe başkanı olarak mı devam edeceği yoksa ilçe başkanlığından istifa ederek 2023 genel seçimleri için milletvekili aday adayı mı olacağı sorusu oldu.. 
KOCAELİ HABERİ

Türk siyasetine getirdiği farklı siyaset anlayış ve farklı siyaset yapma tarzı ile kısa sürede merkez sağda önemli bir konuma yerleşen İYİ Parti, 2023 genel seçimlerine giderken de yine farklı bir uygulamayı hayata geçirme hazırlığında..

Seçim arefesinde il ve ilçe başkanlarının, milletvekili adayı olmak için istifa etmelerinin Teşkilatlarda boşluk oluşturduğunu ve o kısacık süre içinde yeni atanan il ve ilçe başkalarının da, seçim kampanyası yürütmeye hazırlıksız yakalandıkları gerçeğinden yola çıkan İYİ Parti Genel Merkezi bu konuda radikal bir adım atma hazırlığında..

İYİ Parti Genel Merkezinin yakın bir süre içinde Teşkilatlara bir yazı göndererek, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarının bugünden görevlerinden istifa etmelerini isteyeceği öğrenildi..

Böylelikle hem milletvekili aday adayları arasında eşitlik sağlanmış olması hem de yeni atanacak olan il ve ilçe başkanlarına seçime hazırlık için adabtasyon ve zaman kazandırılması öngörülüyor..

Bu durumda ise bizim aklımıza ilk gelen İyi Parti Gebze İlçe başkanı Av. Burak Uluköylü’nün siyasetine ilçe başkanı olarak mı devam edeceği yoksa ilçe başkanlığından istifa ederek 2023 genel seçimleri için milletvekili aday adayı mı olacağı sorusu oldu.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.