KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNİN ARDINDAN 10 İLDE OKULLAR TATİL

Gündem 06.02.2023 - 12:08, Güncelleme: 06.02.2023 - 12:08
 

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNİN ARDINDAN 10 İLDE OKULLAR TATİL

KOCAELİ HABERİ
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4'lük deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Çok sayıda kişinin yaşamını yitirdiği ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği depreme ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 10 ilde okulların 1 hafta boyunca tatil edildiğini açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya'da ise 2 hafta eğitime ara verildiğini duyurdu. Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş, Diyarbakır, Gaziantep başta olmak üzere 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu.  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahmaramanmaraş’taki 7.4’lük depremden etkilenen 10 ilde okulların 1 hafta boyunca tatil edildiğini açıkladı. Depremde yıkım yaşanan ve okulların 1 hafta tatil edildiği iller şöyle: Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay... 4 İLDE 2 HAFTA TATİL Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de deprem sonrası bölgedeki eğitime ilişkin açıklama yaptı. Özer'in açıklaması şöyle: "Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarıyla eğitim öğretime 2 hafta ara veriyoruz. Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye ve Kilis illerimizde 1 hafta eğitim öğretime ara vereceğiz."
KOCAELİ HABERİ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4'lük deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Çok sayıda kişinin yaşamını yitirdiği ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği depreme ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 10 ilde okulların 1 hafta boyunca tatil edildiğini açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya'da ise 2 hafta eğitime ara verildiğini duyurdu.

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş, Diyarbakır, Gaziantep başta olmak üzere 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahmaramanmaraş’taki 7.4’lük depremden etkilenen 10 ilde okulların 1 hafta boyunca tatil edildiğini açıkladı.

Depremde yıkım yaşanan ve okulların 1 hafta tatil edildiği iller şöyle:

Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay...

4 İLDE 2 HAFTA TATİL

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de deprem sonrası bölgedeki eğitime ilişkin açıklama yaptı.

Özer'in açıklaması şöyle:

"Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarıyla eğitim öğretime 2 hafta ara veriyoruz.

Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye ve Kilis illerimizde 1 hafta eğitim öğretime ara vereceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.