İYİ Parti'den istifa eden Ece Güner'den yeni paylaşım

Siyaset 15.12.2023 - 15:28, Güncelleme: 15.12.2023 - 15:28
 

İYİ Parti'den istifa eden Ece Güner'den yeni paylaşım

KOCAELİ HABERİ
Yerel seçimlere dair İstanbul vurgusu yapıp İYİ Parti'den istifa eden Ece Güner, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Yerel seçimlerde İstanbul'da CHP ile ortak aday kararını savunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner, dün partisinden istifa etti. İstanbul ve Ankara'da Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın desteklenmesi gerektiğini belirtip partisine eleştiriler yönelten Güner, bugün yeni bir paylaşım yaptı. Güner, "Değerli Dostlarım; o kadar çok mesaj/telefon aldım ki hepsine cevap vermekte zorlanıyorum. Çok duygulandım. İYİ Parti’den arayan ve üzüldüğünü ama saygı duyduğunu söyleyen, “dostluk kalıcıdır” diyen tüm dostlara da özellikle teşekkür etmek isterim. Bilmukabele. Buradan yorum yazan hepinize de çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Yerel seçimlere dair İstanbul vurgusu yapıp İYİ Parti'den istifa eden Ece Güner, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Yerel seçimlerde İstanbul'da CHP ile ortak aday kararını savunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner, dün partisinden istifa etti. İstanbul ve Ankara'da Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın desteklenmesi gerektiğini belirtip partisine eleştiriler yönelten Güner, bugün yeni bir paylaşım yaptı.

Güner, "Değerli Dostlarım; o kadar çok mesaj/telefon aldım ki hepsine cevap vermekte zorlanıyorum. Çok duygulandım. İYİ Parti’den arayan ve üzüldüğünü ama saygı duyduğunu söyleyen, “dostluk kalıcıdır” diyen tüm dostlara da özellikle teşekkür etmek isterim. Bilmukabele. Buradan yorum yazan hepinize de çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.