112 YAŞINDAKİ AK PARTİLİ NİNEYE ERDOĞAN'DAN ÖNCE KAYMAKAM GİTTİ

Siyaset 16.10.2020 - 18:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

112 YAŞINDAKİ AK PARTİLİ NİNEYE ERDOĞAN'DAN ÖNCE KAYMAKAM GİTTİ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen,  Çayırova’da yaşayan 112 yaşındaki Güllü Kaya'yı ziyaret etti.. Bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini dile getirdikten sonra Ak partiye üye olan videoyla sosyal medyada ilgi odağı haline gelen Güllü nineyi, 8 Kasım 2020 pazar günü Ak Parti Kocaeli il kongresine katılmak için Kocaeli'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret etmesi bekleniyor.. 112 yaşında ak partiye üye olmuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hizmetlerinden övgü ile bahseden 112 yaşındaki Güllü Kaya, "Sayın cumhurbaşkanım. Ben şimdiye kadar senden başkasına oy vermedim. Cumhurbaşkanım, şimdi ise senin partine üye oluyorum. Sayın başkanım her yanıma geleni üye yapıyorum. Durmak yok, yola devam" şeklinde konuşmuş ve Ak Partiye üye olmuştu.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta yapılan Ak Parti MKYK toplantısında "Beni partimize yeni üye olan o yaşlı insanlarımızala buluşturun" şeklinde talimat vermişti..  İŞTE O VİDEO  

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen,  Çayırova’da yaşayan 112 yaşındaki Güllü Kaya'yı ziyaret etti..

Bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini dile getirdikten sonra Ak partiye üye olan videoyla sosyal medyada ilgi odağı haline gelen Güllü nineyi, 8 Kasım 2020 pazar günü Ak Parti Kocaeli il kongresine katılmak için Kocaeli'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret etmesi bekleniyor..

112 yaşında ak partiye üye olmuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hizmetlerinden övgü ile bahseden 112 yaşındaki Güllü Kaya, "Sayın cumhurbaşkanım. Ben şimdiye kadar senden başkasına oy vermedim. Cumhurbaşkanım, şimdi ise senin partine üye oluyorum. Sayın başkanım her yanıma geleni üye yapıyorum. Durmak yok, yola devam" şeklinde konuşmuş ve Ak Partiye üye olmuştu..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta yapılan Ak Parti MKYK toplantısında "Beni partimize yeni üye olan o yaşlı insanlarımızala buluşturun" şeklinde talimat vermişti.. 
İŞTE O VİDEO
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.