Gelecek Partililer İZKANDER’e gitti

16.10.2020 - 18:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Gelecek Partililer İZKANDER’e gitti

KOCAELİ HABERİ Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İZKANDER’i ziyaret etti. Teşkilatlanma ve kongre süreçlerini tamamlayan Gelecek Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti ziyaretleri ve esnaf gezilerini sürdürüyor. Son dönemin en hareketli partileri arasında yer alan Gelecek Partisi İzmit İlçe Teşkilatı son olarak kısa adı İZKANDER olan İzmit Kandıra Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.  Kadın kolları başkanı Esra Yeşil ve başkan yardımcıları Ertan Yılmaz, Cihan Yıldız ve Yavuz Akalan ile birlikte ziyaret ettiği dernek merkezinde başkan Ömer Özkan ve yardımcıları İsmail Şalgam ve Levent Yağız tarafından ağırlanan Gelecek Partililer gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duydular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Özkan, İzmit ile Kandıra arasında köprü olmak için çalıştıklarını belirterek faaliyetleri hakkında bilgiler verip, Gelecek Partisi yönetimine başarılar diledi.

KOCAELİ HABERİ Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İZKANDER’i ziyaret etti.

Teşkilatlanma ve kongre süreçlerini tamamlayan Gelecek Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti ziyaretleri ve esnaf gezilerini sürdürüyor. Son dönemin en hareketli partileri arasında yer alan Gelecek Partisi İzmit İlçe Teşkilatı son olarak kısa adı İZKANDER olan İzmit Kandıra Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

Kadın kolları başkanı Esra Yeşil ve başkan yardımcıları Ertan Yılmaz, Cihan Yıldız ve Yavuz Akalan ile birlikte ziyaret ettiği dernek merkezinde başkan Ömer Özkan ve yardımcıları İsmail Şalgam ve Levent Yağız tarafından ağırlanan Gelecek Partililer gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duydular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Özkan, İzmit ile Kandıra arasında köprü olmak için çalıştıklarını belirterek faaliyetleri hakkında bilgiler verip, Gelecek Partisi yönetimine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.