KOCAELİ- Ak Parti Milli Görüş modeliyle devam ediyor

Siyaset 15.10.2020 - 01:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ- Ak Parti Milli Görüş modeliyle devam ediyor

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Recep Tayyip Erdoğan, 2001 yılında Ak Partiyi kurarken her ne kadar "Milli Görüş gömleğini çıkardık" dese dahi parti olarak örgütlenme modeli ve çalışma tarzında Milli Görüş modelini asla terketmedi.. Tıpkı ayrıldıkları Saadet Partisinde gördükleri gibi yeni kurdukları Ak Parti'de de kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarını oluşturan ve onları sahada 7/24 koşturan Ak parti, 18 yıldan beri bu modeli hep uyguladı ve daha da geliştirdi.. Ak Parti Çayırova Kadın Kolu Başkanlığı dünkü bir mahalle çalışmasını resmi twitter sayfasından "Özgürlük mahallesi kadın kolları başkanımız Semanur Şahin başkanlığında, ilçe yöneticimizin de katılımıyla haftalık olağan mahalle yönetim toplantısı icra edildi" açıklaması ile paylaştı.. Paylaşımlarında ki fotoğraflarından  anlaşılacağı üzere Özgürlük mahallesi toplantısını bir kafede gerçekleştiren Ak Partili kadınlar ayrıca koronavireüse karşı maske ve mesafe kuralına uyarak tedbiri elden bırakmadıkları notunu da eklediler.. 

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Recep Tayyip Erdoğan, 2001 yılında Ak Partiyi kurarken her ne kadar "Milli Görüş gömleğini çıkardık" dese dahi parti olarak örgütlenme modeli ve çalışma tarzında Milli Görüş modelini asla terketmedi..

Tıpkı ayrıldıkları Saadet Partisinde gördükleri gibi yeni kurdukları Ak Parti'de de kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarını oluşturan ve onları sahada 7/24 koşturan Ak parti, 18 yıldan beri bu modeli hep uyguladı ve daha da geliştirdi..

Ak Parti Çayırova Kadın Kolu Başkanlığı dünkü bir mahalle çalışmasını resmi twitter sayfasından "Özgürlük mahallesi kadın kolları başkanımız Semanur Şahin başkanlığında, ilçe yöneticimizin de katılımıyla haftalık olağan mahalle yönetim toplantısı icra edildi" açıklaması ile paylaştı..

Paylaşımlarında ki fotoğraflarından  anlaşılacağı üzere Özgürlük mahallesi toplantısını bir kafede gerçekleştiren Ak Partili kadınlar ayrıca koronavireüse karşı maske ve mesafe kuralına uyarak tedbiri elden bırakmadıkları notunu da eklediler.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.